Kad nemamo šta pametnije pisati ajmo dalje
Zasto se danas cure ne zele udavati??
Zato sto se ne isplati tovit svinju zbog jedne kobasice![lol] [lol] [lol]
Več neko vrijeme razmišljam o tome ali nikako ne mogu odlučit, jedan bolji od drugog[undecid]
Nisi nas vidila po danu,baš bi me zanimalo tvoje mišljenje[lol] [lol] [lol]
Kad bi vas vidila po danu trebale bi mi godine da odlučim ko je najbolji[lol] [lol] [lol]
Kad bi vas vidila po danu trebale bi mi godine da odlučim ko je najbolji[lol] [lol] [lol]
Nešto slično ovome,pita sam jednu curu oćeli izlazit sa mnom i rekla mi je da pričekam malo,pa evo čekam ima 20 godina[lol] [lol] [lol]
Zeko još jedan dobar[wink]
Sedi zeka sav jadan za šankom a pred njim krigla od pive. Naiđe dabar i krene malo po malo da ga podjeb… zeko ne odgovara na provokacije nego samo bulji u pivo. Reši dabar da to iskoristi i da zajeb… zeca i uzme mu pivu i popije naiskap. Zeka če na to dabru tužnim glasom:
-A u pm. danas mi je stvarno loš dan, ništa mi ne ide od ruke! Prvo probam pištoljem-nema metaka! Krenem da se obesim-pukne konopac! Zadnjim parama kupim pivo, stavim otrov u njega… i nečeš verovati, nestade mi ispred nosa[smiley]
mateja: ” Kad bi vas vidila po danu trebale bi mi godine da odlučim ko je najbolji[lol] [lol] [lol] ” Nešto slično ovome,pita sam jednu curu oćeli izlazit sa mnom i rekla mi je da pričekam malo,pa evo čekam ima 20 godina[lol] [lol] [lol]
I ja znam čekati ali tako duuugooo ipak ne[shocked]
mateja: ” Več neko vrijeme razmišljam o tome ali nikako ne mogu odlučit, jedan bolji od drugog[undecid] ” Nisi nas vidila po danu,baš bi me zanimalo tvoje mišljenje[lol] [lol] [lol]
i bez sjaja u oku…[lol] [lol] [lol]
octopus: ” zeko: ” mateja: ” Pisat če ih više ali sami forumaši za mene bolje[lol] ali za vas ne znam baš[undecid] ” Glavno da je tebi dobro[thumbsup] ” juhuuuuuu….i meni se sviđa[lol] [lol] ” Ma Octopuse prominit cu avatar ako ne valja …… u konkureciji su jos bili ovi ….
nemoj , ovaj ti baš dobro stoji…izražava tvoju osobnost….[lol] [lol] [lol] [lol]
nema me dan i pol na temi i evo šta se dešava….
dobro je rekla moja baba… forde, došle ženske luđe od muških….nije ona upoznala drchipa…