Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Kad nemamo šta pametnije pisati ajmo dalje
Zasto se danas cure ne zele udavati??
Zato sto se ne isplati tovit svinju zbog jedne kobasice![lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Več neko vrijeme razmišljam o tome ali nikako ne mogu odlučit, jedan bolji od drugog[undecid]

Nisi nas vidila po danu,baš bi me zanimalo tvoje mišljenje[lol] [lol] [lol]

Kad bi vas vidila po danu trebale bi mi godine da odlučim ko je najbolji[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

Kad bi vas vidila po danu trebale bi mi godine da odlučim ko je najbolji[lol] [lol] [lol]

Nešto slično ovome,pita sam jednu curu oćeli izlazit sa mnom i rekla mi je da pričekam malo,pa evo čekam ima 20 godina[lol] [lol] [lol]

Zeko još jedan dobar[wink]

Sedi zeka sav jadan za šankom a pred njim krigla od pive. Naiđe dabar i krene malo po malo da ga podjeb… zeko ne odgovara na provokacije nego samo bulji u pivo. Reši dabar da to iskoristi i da zajeb… zeca i uzme mu pivu i popije naiskap. Zeka če na to dabru tužnim glasom:
-A u pm. danas mi je stvarno loš dan, ništa mi ne ide od ruke! Prvo probam pištoljem-nema metaka! Krenem da se obesim-pukne konopac! Zadnjim parama kupim pivo, stavim otrov u njega… i nečeš verovati, nestade mi ispred nosa[smiley]

[emo_cool]

mateja: ” Kad bi vas vidila po danu trebale bi mi godine da odlučim ko je najbolji[lol] [lol] [lol] ” Nešto slično ovome,pita sam jednu curu oćeli izlazit sa mnom i rekla mi je da pričekam malo,pa evo čekam ima 20 godina[lol] [lol] [lol]

I ja znam čekati ali tako duuugooo ipak ne[shocked]

[emo_cool]

mateja: ” Več neko vrijeme razmišljam o tome ali nikako ne mogu odlučit, jedan bolji od drugog[undecid] ” Nisi nas vidila po danu,baš bi me zanimalo tvoje mišljenje[lol] [lol] [lol]

i bez sjaja u oku…[lol] [lol] [lol]

octopus: ” zeko: ” mateja: ” Pisat če ih više ali sami forumaši za mene bolje[lol] ali za vas ne znam baš[undecid] ” Glavno da je tebi dobro[thumbsup] ” juhuuuuuu….i meni se sviđa[lol] [lol] ” Ma Octopuse prominit cu avatar ako ne valja …… u konkureciji su jos bili ovi ….

nemoj , ovaj ti baš dobro stoji…izražava tvoju osobnost….[lol] [lol] [lol] [lol]

Sjuz primljeno je strašno dobro[thumbsup]

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

nema me dan i pol na temi i evo šta se dešava….
dobro je rekla moja baba… forde, došle ženske luđe od muških….nije ona upoznala drchipa…

Ako si gledao po avatarima onda je novih ludih ženski puno[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

vidi avatara u svojnova… a čovik se lako privari kad pije 0,66…

New Report

Close