Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Zeko i Drchip vama se vidi da dolazi toplije vrijeme [lol] Inače oba avatara sta [cool]

sorry Mateja al mislim da na ova dva temperatura ne utječe[lol] [thumbsup]

Zeko i Drchip vama se vidi da dolazi toplije vrijeme [lol] Inače oba avatara sta [cool] Samo sad če svi misliti da su ovdje same forumašice[lol] [lol] [lol]

Neka onda će ih više pisati,ako ih doktor ne preotme na skyp[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Pisat če ih više ali sami forumaši za mene bolje[lol] ali za vas ne znam baš[undecid]

[emo_cool]

mateja: ” Zeko i Drchip vama se vidi da dolazi toplije vrijeme [lol] Inače oba avatara sta [cool] ” sorry Mateja al mislim da na ova dva temperatura ne utječe[lol] [thumbsup]

Misliš da pivo ili je još nešto …[huh]

[emo_cool]

mateja: ” Zeko i Drchip vama se vidi da dolazi toplije vrijeme [lol] Inače oba avatara sta [cool] ” sorry Mateja al mislim da na ova dva temperatura ne utječe[lol] [thumbsup]

[lol] [lol] [lol]
Npr… šta utječe[shocked][shocked]

Pisat če ih više ali sami forumaši za mene bolje[lol] ali za vas ne znam baš[undecid]

Glavno da je tebi dobro[thumbsup]

octopus: ” mateja: ” Zeko i Drchip vama se vidi da dolazi toplije vrijeme [lol] Inače oba avatara sta [cool] ” sorry Mateja al mislim da na ova dva temperatura ne utječe[lol] [thumbsup] ” Misliš da pivo ili je još nešto …[huh]

dobro i to al da jih staviš na Grenland ili Karibe….ista stvar[thumbsup]

mateja: ” Pisat če ih više ali sami forumaši za mene bolje[lol] ali za vas ne znam baš[undecid] ” Glavno da je tebi dobro[thumbsup]

juhuuuuuu….i meni se sviđa[lol] [lol]

zeko: ” mateja: ” Pisat če ih više ali sami forumaši za mene bolje[lol] ali za vas ne znam baš[undecid] ” Glavno da je tebi dobro[thumbsup] ” juhuuuuuu….i meni se sviđa[lol] [lol]

Ne sumnjam[wink]

zeko: ” mateja: ” Pisat če ih više ali sami forumaši za mene bolje[lol] ali za vas ne znam baš[undecid] ” Glavno da je tebi dobro[thumbsup] ” juhuuuuuu….i meni se sviđa[lol] [lol]

Ma Octopuse prominit cu avatar ako ne valja …… u konkureciji su jos bili ovi ….

octopus: ” zeko: ” mateja: ” Pisat če ih više ali sami forumaši za mene bolje[lol] ali za vas ne znam baš[undecid] ” Glavno da je tebi dobro[thumbsup] ” juhuuuuuu….i meni se sviđa[lol] [lol] ” Ma Octopuse prominit cu avatar ako ne valja …… u konkureciji su jos bili ovi ….

Meni je najdraži onaj predzadnji ….cat4

Evo odnos našeg doktora sa pacijentima[lol]
Ode pijanac doktoru na pregled i uđe u ordinaciju.

– Ne mogu te pregledati zbog velike količine alkohola u organizmu. – kaže doktor.

Na to će pijanac:

– Dobro, doktore, doći ću kad se otrijeznite.

New Report

Close