Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Octopus ako več kuvaš kavu može i jedna za mene[rolleyes] kad več jučer niko nije htio kuvati[wink]

[emo_cool]

evo odmah!! sa mlikom,kapučin…za stol, u krevet…??

Može sa mlikom a za u krevet nema nikog više tamo….tako da če bit za na stol[sad]

[emo_cool]

evo stiže!!
evo i zeko pobego.Samo slo. na forumu.Mislim da če nas vjeko brzo skinut[lol]

Vjeko neče ali bi neki drugi htili[lol] [lol] [lol] Octopus iako si loše volje mene si uspio nasmijati[smiley]

[emo_cool]

e, onda je nešto dobro več obavljeno za danas[smiley] Idem sad dič ovu moju ” bandu” drugčije če spavat do…

Vjeko neče ali bi neki drugi htili[lol] [lol] [lol] Octopus iako si loše volje mene si uspio nasmijati[smiley]

Nisam baš pratio.pa ne znam ali ako se to dogodi onda nema ni mene[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Zeko bolje i da nisi pratio[proud] Nije bilo ništa toliko strašno što bi Octopusa i mene moglo prestrašiti[cool]

[emo_cool]

dobro jutro svima !! priko noči – bez pisanja?? nema ni kavice ujutro.Evo mark za tebe jedna iz Slo.! Mislim kava.

hvala octopus pozdrav Mateji , tebi i svima na forumu………odoh sad imam jednu obiteljsku feštu……….[smiley][smiley]

Zeko bolje i da nisi pratio[proud] Nije bilo ništa toliko strašno što bi Octopusa i mene moglo prestrašiti[cool]

Ma pusti padobrance[wink]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Mark pa ti uvijek nešto slaviš[huh]

[emo_cool]

mateja: ” Zeko bolje i da nisi pratio[proud] Nije bilo ništa toliko strašno što bi Octopusa i mene moglo prestrašiti[cool] ” Ma pusti padobrance[wink]

Pa ja bi ih htjela pustiti na miru ali svuda idu za mnom tako da ne mogu pobječi[rolleyes] a i vas domačih nigdje nema[undecid]

[emo_cool]

New Report

Close