Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ford: ” Ima nas još za kavu…. ” Evo ja sada svoju prolila po krevetu…[angry]

Evo,skuhala već i drugu šalicu…ako ovu prolijem…morat ću promijeniti i krevet…[angry] [lol]

bakiceee nastaviš li sa ovakvim porukama bit će kometara kad se forumaši vrate sa izleta iz skajplenda[smiley]

bakiceee nastaviš li sa ovakvim porukama bit će kometara kad se forumaši vrate sa izleta iz skajplenda[smiley]

Što ste jučer imali terapiju Frojdom…[shocked]

nažalost nismo sa Frojdom….
ja nisam imao terapiju a ovi ostali su imali terapiju Fordom

nažalost nismo sa Frojdom…. ja nisam imao terapiju a ovi ostali su imali terapiju Fordom

…a ta je…

DLKV,VIRO,KOEI,ADRS,IPKK,ATPL,JDPL,DDJH,KORF,ATLN,ULPL,IGH,INGR,HDEL,VDKT,LVCV,ZABA,PBZ….

DLKV,VIRO,KOEI,ADRS,IPKK,ATPL,JDPL,DDJH,KORF,ATLN,ULPL,IGH,INGR,HDEL,VDKT,LVCV,ZABA,PBZ….

O…izabrali ste lošu terapiju…[rolleyes]

Falile su im forumašice[smiley] zato su izabrali lošu terapiju[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

Baš gledam vaše zvjezdice Ford i Bakice[huh] postova imate več dosta ali fali vam pola zvijezdice[shocked] zašto, što ste učinili Vjeku[rolleyes]

[emo_cool]

ne može meni Vjeko ukinit zvjezdica koliko ja mogu napisat postova….[smiley]
izgleda da su digli kriterije…. za 5 zvjezdica treba 2500 postova….. ali nije problem….natučemo i 25000 ako treba

Baš gledam vaše zvjezdice Ford i Bakice[huh] postova imate več dosta ali fali vam pola zvijezdice[shocked] zašto, što ste učinili Vjeku[rolleyes]

…ma nema problema…samo ipak retroaktivna primjena propisa je velika rijetkost….[proud]

bakiceee znaš da ja nisam zlopamtilo….. ako saznaš tko je vjeki šef dojavi mi….

New Report

Close