vistmane šta ovi tebe zezaju na temi Okupljanje Ledo?
Očitaj im bukvicu kad ih vidiš uživo…
Još češ im morat i cugu platiti….
Ford: ” ma znam… pa tko te 2 stvari ne bi poveza…[rolleyes] ” A zamisli kako će tek u ponedjeljak trčati kada ih Nikolić opiči bičem.[smiley]
Lako će brodari za Nikolića….ali ne znam kako će ovi drugi….da nebi Nikolić njima bio vojvoda a nama ministar turizma…
vern-r-a mi je danas jaka : kupnja na 94,3 prodaja 95, protrgovano nula komada
Hebiga kad je velika razlika…..
Tu Raiffeisen nešto muti…. zaletili su se kad je bio IPO a sad ne znaju bi li nadokupljivali ili prodavali…
Ford:
”
”
Hebiga kad je velika razlika…..
dobar………
Dobar promet na Tehnici[lol]
svojnov9: ” Ford: ” vern-r-a mi je danas jaka : kupnja na 94,3 prodaja 95, protrgovano nula komada ” Hebiga kad je velika razlika….. ” dobar………
situacija na vern se zahuktava… protrgovan 1 kom po 95 kn…. koliko je to sa provizijom…. mislim da je ovo maslo od dalmatica….
mark hvala za kavu…drugi put bez šečera ako može….dieta!! Ford niko me nije naljutio[angry] Al priznam da Ford-a nisam još skužio. Ono mark,brentos,dalmatino uglajeni ,na nivoju..pa svojnov uvik stoji iza svog..i zeko ter dr. ozbilni barem do 3pive… a kod Forda nikad neznaš dal misli barem malo ozbilno ili te sa strane malo z…..[rolleyes]
i bolje da ga ne kužiš, a da voli sa strane malo, voli….[lol] [lol] [lol]
vistmane šta ovi tebe zezaju na temi Okupljanje Ledo?
Očitaj im bukvicu kad ih vidiš uživo…
Još češ im morat i cugu platiti….
Ma sve odreda dobri dječaci … al vidiš kako je korekcija pa svi štede za margin call … pa se oće ožuljati i za pivu …