Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Glavno da se lupa, a može i sado mazo

di si alabama…. pa rasprodali ste sve igrače……jedan u francusku, onaj šta pokazuje guzicu u tursku…..šta se dešava?

Pozdrav, Forde.Rasprodajemo sve. Turci pregledali Drpićevo pokazivanje debelog mesa, pa izgleda da ćemo ga još morati trpiti u Maksimiru. Kako napreduju tvoji konji za utrku?[wink]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

moji konji čekaju u zasjedi….. evo imam par naloga za prodaju i par naloga za kupnju….. nikako da me poklopi ni gore ni dole…

a za Dina šteta…. uvijek može u Hajduk prijeći…

Alabama opet mi pišeš u šiframa…. odsada s tobom se dopisujem samo kroz jutro… pa da te bar nešto mogu razumijet….

vidi se da je ova atpl lani rasla 300%…..sad se ekipa iskrcava 10 milijuna kuna dnevno im je malo….

moji konji čekaju u zasjedi….. evo imam par naloga za prodaju i par naloga za kupnju….. nikako da me poklopi ni gore ni dole…

Moji dobro galopiraju. Daš im malo pšenice i morskog zraka i trče kao ludi.[wink]

odvedi konje malo u SUNH da se odmore na morskom zraku….

sve kao da neće ali bome ode danas JDPL u nebo…

E, to ti je “morski zrak”[wink]

ma znam… pa tko te 2 stvari ne bi poveza…[rolleyes]

Još samo treba angažirati VDKT da napravi neku prilaznu cesticu sa 4 trake i THNK da izgradi odgovarajuće smještajne kapacitete (ne predaleko od plaže) i ZABA-u da to sve kreditira [proud] i eto nama meda i mlijeka …

"double bottom must be done by the market, not FED or other BS's"

ma znam… pa tko te 2 stvari ne bi poveza…[rolleyes]

A zamisli kako će tek u ponedjeljak trčati kada ih Nikolić opiči bičem.[smiley]

New Report

Close