Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ford di je ekipa iz ZG. ?? nema nikog ..

Alabama se ovde povremeno javi, znam da je i on na skypu redovan…. za ninu i posejdona ne znam jesu li na skypu, ne znam zašto se ne javljaju i ovde… a vjeko je prebukiran sa moderiranjem

Zeko kako Jure ??

octopus: ” Ford di je ekipa iz ZG. ?? nema nikog .. ” Alabama se ovde povremeno javi, znam da je i on na skypu redovan…. za ninu i posejdona ne znam jesu li na skypu, ne znam zašto se ne javljaju i ovde… a vjeko je prebukiran sa moderiranjem

no dobro hvala ….samo me je za ninnu interesiralo[lol]

Zeko kako Jure ??

Izgleda da je se prebacio preko granice sa ulaganjem[undecid][undecid]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ford: ” octopus: ” Ford di je ekipa iz ZG. ?? nema nikog .. ” Alabama se ovde povremeno javi, znam da je i on na skypu redovan…. za ninu i posejdona ne znam jesu li na skypu, ne znam zašto se ne javljaju i ovde… a vjeko je prebukiran sa moderiranjem ” no dobro hvala ….samo me je za ninnu interesiralo[lol]

nismo ni mislili da je Alabama u pitanju….[lol] [lol] [lol]

octopus: ” Zeko kako Jure ?? ” Izgleda da je se prebacio preko granice sa ulaganjem[undecid][undecid]

pa ti moraš to pratit …mi ko njegova sjena!! jeb…prodao MMTZ i priko,a ??[lol]

zeko: ” octopus: ” Zeko kako Jure ?? ” Izgleda da je se prebacio preko granice sa ulaganjem[undecid][undecid] ” pa ti moraš to pratit …mi ko njegova sjena!! jeb…prodao MMTZ i priko,a ??[lol]

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

nas iz slavonije niko ne zove.

octopus: ” Ford: ” octopus: ” Ford di je ekipa iz ZG. ?? nema nikog .. ” Alabama se ovde povremeno javi, znam da je i on na skypu redovan…. za ninu i posejdona ne znam jesu li na skypu, ne znam zašto se ne javljaju i ovde… a vjeko je prebukiran sa moderiranjem ” no dobro hvala ….samo me je za ninnu interesiralo[lol] ” nismo ni mislili da je Alabama u pitanju….[lol] [lol] [lol]

radije imam više[lol]

di ??

no dobro hvala ….samo me je za ninnu interesiralo[lol]

nisam ti htio reći…ali nina zbog tebe više i ne dolazi… bio si nekulturan

Pa vi se niste još gore okupili????

New Report

Close