Ford di je ekipa iz ZG. ?? nema nikog ..
Alabama se ovde povremeno javi, znam da je i on na skypu redovan…. za ninu i posejdona ne znam jesu li na skypu, ne znam zašto se ne javljaju i ovde… a vjeko je prebukiran sa moderiranjem
Ford,
octopus: ” Ford di je ekipa iz ZG. ?? nema nikog .. ” Alabama se ovde povremeno javi, znam da je i on na skypu redovan…. za ninu i posejdona ne znam jesu li na skypu, ne znam zašto se ne javljaju i ovde… a vjeko je prebukiran sa moderiranjem
no dobro hvala ….samo me je za ninnu interesiralo[lol]
Zeko kako Jure ??
Izgleda da je se prebacio preko granice sa ulaganjem[undecid][undecid]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Ford: ” octopus: ” Ford di je ekipa iz ZG. ?? nema nikog .. ” Alabama se ovde povremeno javi, znam da je i on na skypu redovan…. za ninu i posejdona ne znam jesu li na skypu, ne znam zašto se ne javljaju i ovde… a vjeko je prebukiran sa moderiranjem ” no dobro hvala ….samo me je za ninnu interesiralo[lol]
nismo ni mislili da je Alabama u pitanju….[lol] [lol] [lol]
zeko,
octopus: ” Zeko kako Jure ?? ” Izgleda da je se prebacio preko granice sa ulaganjem[undecid][undecid]
pa ti moraš to pratit …mi ko njegova sjena!! jeb…prodao MMTZ i priko,a ??[lol]
zeko: ” octopus: ” Zeko kako Jure ?? ” Izgleda da je se prebacio preko granice sa ulaganjem[undecid][undecid] ” pa ti moraš to pratit …mi ko njegova sjena!! jeb…prodao MMTZ i priko,a ??[lol]
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
octopus: ” Ford: ” octopus: ” Ford di je ekipa iz ZG. ?? nema nikog .. ” Alabama se ovde povremeno javi, znam da je i on na skypu redovan…. za ninu i posejdona ne znam jesu li na skypu, ne znam zašto se ne javljaju i ovde… a vjeko je prebukiran sa moderiranjem ” no dobro hvala ….samo me je za ninnu interesiralo[lol] ” nismo ni mislili da je Alabama u pitanju….[lol] [lol] [lol]
radije imam više[lol]
nas iz slavonije niko ne zove.
di ??
no dobro hvala ….samo me je za ninnu interesiralo[lol]
nisam ti htio reći…ali nina zbog tebe više i ne dolazi… bio si nekulturan
nas iz slavonije niko ne zove.
Pa vi se niste još gore okupili????