bakicaa kako mi je prijatelj………..
Pa…biće bolje…nadam se…[embarass]
mark1:
”
bakicaa kako mi je prijatelj………..
”
Pa…biće bolje…nadam se…[embarass]
nesumnjam u to…….
mateja blago tebi …tebe je proglasio muž ( to nekako ide) al mene proglasio Ford [lol] [lol]
[rolleyes][rolleyes]
Pozdrav ekipi i nadam se da ću biti glasnik sreće i najavitelj up-a[thumbsup].
pozdrav kolega… nek si se ti nama vratio živ i zdrav ….
samo da napišem ovim dalmošima da ne zborave sutra okupljanje u “Calypsa” 19,oo sati……ovaj put nema najave da dolazi netko iz drugih gradova …..biće prilike
evo proša sam maloprije kraj calypsa…. imam osječaj da će sutra u ovo vrime tamo bit ludo i nezaboravno…
E bogami nećete…. BAKICAAA a meni pozdrav… kako obitelj…?[rolleyes][wink][proud]
Bakiceee pobogu šta uradi….zavadi čitavu ekipu….
[huh]
E bogami nećete…. BAKICAAA a meni pozdrav… kako obitelj…?[rolleyes][wink][proud]
A,tebi poseban…što ste danas nešto osjetljivi…eto šaljem poljubac svima koje nisam spomenula….[kiss]
Nije ni čudo da smo osjetljivi, večeras i sutra ujutro treba donijet neke odluke… kupovat,prodavat,mirovat….
Nije ni čudo da smo osjetljivi, večeras i sutra ujutro treba donijet neke odluke… kupovat,prodavat,mirovat….
Pa…,mislim da je najbolje mirovat….[proud]
Mislija sam da samo ja imam probleme sa internet-ovisnošću ali sad se tješim i vidim da je to nešto sasvim normalno a ako me žena napusti mislim da znam di ću tražit utjehu.
Zamolija bih one koje su iskreno spremne da me pomognu i nesebično podare rame (a možda i više) za “plakanje”ukoliko dođe do gore navedoneog ishoda…[thumbsup]
HVALA