zeko,
sjuzann: ” octopus: ” zeko: ” Octopuse,je si li srio Mateju nema je[undecid] ” je midva sva na svome skyp-u [cool] ” eto, vidiš zeko, ništa bez skypa…[smiley] ” Pozdravi sve tamo[bye]
ajde zeko znaš da ja i skyp [angry] virovatno ima posla ili ju možda neko naljutio[lol]
zeko: ” sjuzann: ” octopus: ” zeko: ” Octopuse,je si li srio Mateju nema je[undecid] ” je midva sva na svome skyp-u [cool] ” eto, vidiš zeko, ništa bez skypa…[smiley] ” Pozdravi sve tamo[bye] ” ajde zeko znaš da ja i skyp [angry] virovatno ima posla ili ju možda neko naljutio[lol]
Sigurno muž neda više pisati[angry]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
ajde zeko znaš da ja i skyp [angry] virovatno ima posla ili ju možda neko naljutio[lol]
[/quote]
čini se da ti imaš neke informacije koje mi nemamo
[shocked]
Ford,
[/quote]
nemam !!!
zeko,
octopus: ” zeko: ” sjuzann: ” octopus: ” zeko: ” Octopuse,je si li srio Mateju nema je[undecid] ” je midva sva na svome skyp-u [cool] ” eto, vidiš zeko, ništa bez skypa…[smiley] ” Pozdravi sve tamo[bye] ” ajde zeko znaš da ja i skyp [angry] virovatno ima posla ili ju možda neko naljutio[lol] ” Sigurno muž neda više pisati[angry]
Dosadilo joj je držati monolog…[smiley]
glede monologa šta bi ja tek onda triba reć….a ništa drugo nego:
sljedeće okupljanje ovaj petak u konobi Calipso na Split3