Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

sjuzann: ” octopus: ” zeko: ” Octopuse,je si li srio Mateju nema je[undecid] ” je midva sva na svome skyp-u [cool] ” eto, vidiš zeko, ništa bez skypa…[smiley] ” Pozdravi sve tamo[bye]

ajde zeko znaš da ja i skyp [angry] virovatno ima posla ili ju možda neko naljutio[lol]

zeko: ” sjuzann: ” octopus: ” zeko: ” Octopuse,je si li srio Mateju nema je[undecid] ” je midva sva na svome skyp-u [cool] ” eto, vidiš zeko, ništa bez skypa…[smiley] ” Pozdravi sve tamo[bye] ” ajde zeko znaš da ja i skyp [angry] virovatno ima posla ili ju možda neko naljutio[lol]

Sigurno muž neda više pisati[angry]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

ajde zeko znaš da ja i skyp [angry] virovatno ima posla ili ju možda neko naljutio[lol]
[/quote]

čini se da ti imaš neke informacije koje mi nemamo
[shocked]

čini se da ti imaš neke informacije koje mi nemamo [shocked]
[/quote]
nemam !!!

octopus: ” zeko: ” sjuzann: ” octopus: ” zeko: ” Octopuse,je si li srio Mateju nema je[undecid] ” je midva sva na svome skyp-u [cool] ” eto, vidiš zeko, ništa bez skypa…[smiley] ” Pozdravi sve tamo[bye] ” ajde zeko znaš da ja i skyp [angry] virovatno ima posla ili ju možda neko naljutio[lol] ” Sigurno muž neda više pisati[angry]

Dosadilo joj je držati monolog…[smiley]

glede monologa šta bi ja tek onda triba reć….a ništa drugo nego:
sljedeće okupljanje ovaj petak u konobi Calipso na Split3

Laku vam noć i skypašima[bye]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Laku noć zeko…. idem i ja još malo… da popijem ovu pivu do kraja i još jednu…

dobro jutro svima , kava gotova pa tko je raspoložen može…………….

dobro jutro… idemo u nove pobjede….

Dobro jutro svima [thumbsup]

mark oće bit kave za sve…..još sad kad se skajpaši probude pa navale na kazan…..

New Report

Close