Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Di je Zeko mali nesta …. poslije pive ….. imam osjecaj da isto malo se poveća …….

Znaš ti dobro ko je bio ovdje u teška vremena[cool] a gdje su sad ostali [huh]

vidiša kako sam ja brz ostali će nadam se ubrzo……..naravno sačekačeš ih , ako to ne bude u 03 sata….

Vidim da je došao doktor[proud] ali svejedno ne mogu vjerovati da se je Zeko povečao samo zbog piva[shocked]

[emo_cool]

mateja: ” Znaš ti dobro ko je bio ovdje u teška vremena[cool] a gdje su sad ostali [huh] ” vidiša kako sam ja brz ostali će nadam se ubrzo……..naravno sačekačeš ih , ako to ne bude u 03 sata….

Ja znam da si ti brzo došao zbog mene da neču bit sama ovdje[proud]

[emo_cool]

dobro večer svima…. bio i ja na piću sa ovim barabama… sad mi se sve vrti u glavi…. ne znam na koji kompjuter da pišem….[bye]

Da li su opet svi pobjegli na skype[shocked] i Mark[angry]

[emo_cool]

Da li su opet svi pobjegli na skype[shocked] i Mark[angry]

nisam ima sam tel. ako triba ovdje sam do zore sa tobom…..

evo sad ti nestala mateja

[angry]

Pa nisam nestala samo malo kružim svuda jer me cijeli dan nije bilo i imam dosta toga za pogledat. A i mislila sam da ste svi pobjegli i prevarila sam se[embarass]

[emo_cool]

Octopuse prijatelju evo šaljem ti potajno slikane slike s okupljanja top 1 000 dioničara KOEI …… zamisli kad se namnože ……[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

[angry]

Samo mi nemoj biti ljut na mene[sad] sve ču učinit da češ bit dobre volje[smiley]

[emo_cool]

New Report

Close