Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

šta je di si ?

Za sad me puste malo na miru[lol] a ti bio si na pivi[proud]

kako znaš , osjetišp miris.?

Zar si mislio da ču tako brzo otiči[shocked] Kako možeš kad sam jedva čekala da si došao[smiley]

[emo_cool]

znam ja da ti nedostajem…. a šta ćeš desi se….

Imam ja osječaj za to a i vidjelo se da nikog nema a razlog je mogao biti samo pivo, jer ste ga do sad premalo konzumirali samo jedno na večer a ja ga više trošim[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

ja ti i octopus , te zeko održali smo ovu stranicu , ali sve se minja ….ide nabolje vidićeš….

znam ja da ti nedostajem…. a šta ćeš desi se….

Pa razumijem da moraš malo i predahnut od mene[rolleyes]

[emo_cool]

Imam ja osječaj za to a i vidjelo se da nikog nema a razlog je mogao biti samo pivo, jer ste ga do sad premalo konzumirali samo jedno na večer a ja ga više trošim[lol] [lol] [lol]

dobro recimo pivo bija sam ustvari na vinu ostatak ekipe na pivi,………dođe ti na isto

ja ti i octopus , te zeko održali smo ovu stranicu , ali sve se minja ….ide nabolje vidićeš….

E to bi zaista voljela vidjeti jer zaista bilo nas je malo koji smo bili tu, ja znam zašto sam bila, zbog dobrih forumaša[cool]

[emo_cool]

Svejedno da li je pivo ili vino sve je za dobro raspoloženje…

[emo_cool]

mark1:

E to bi zaista voljela vidjeti jer zaista bilo nas je malo koji smo bili tu, ja znam zašto sam bila, zbog dobrih forumaša[cool]

osim mene ima ih još je li tako…. , alko sam ja dobar ????

Znaš ti dobro ko je bio ovdje u teška vremena[cool] a gdje su sad ostali [huh]

[emo_cool]

New Report

Close