Ima li šta drugo s nogu, , osim pive, o brzini ćemo naknadno [lol]
Kafić ko i svaki drugi… ima sve šta se piča tiće….
deny_08: ” Nisam ni ja za bacit [lol] ” Tko god piše na ovoj temi ne može bit za bacit sve da hoće…. Onda Deny i ti navrati. Zeko kako se zove onaj kafić di smo bili? I u koliko ćemo sati?
Samo što se nisam isključio,može oko 6h, u zgradi (Žnjanski blizanci)
Forde vidi se veliki utjecaj slovenki na tebe “piča” mislim da su “pića”, malo da se nasmijemo i da trgnemo ove slovence, šta im je CIA zabranila da se javljaju na forum[proud]
ok… tako je zgrada se zove žnjanski blizanci… u prizemlju je PBZ,Tomy i nekoliko ugostiteljskih radnji….
Zeko javim ti se na mob.
Deny i optimist ako ćete navratit u 18 h javite se….
Ako ima tko ostali slobodan ( mark,drchip….) neka navrati….
Brentos,svojnov,nikson,dalmatico…. uopće više na pišu na ovoj temi…mogli bi bar na pivu navratiti….
Dakle, idemo na piće večeras u 18:00h u Žnjanske blizance.
Tko može neka navrati.
Ima neki razlog čašćenja ??
Forde vidi se veliki utjecaj slovenki na tebe “piča” mislim da su “pića”, malo da se nasmijemo i da trgnemo ove slovence, šta im je CIA zabranila da se javljaju na forum[proud]
Niko meni ništa nije zabranio[angry] ali dečki ste otišli na pivo a ja sam opet tu sama[sad] i dosadno mi je[yawn]
deny_08:
”
”
Niko meni ništa nije zabranio[angry] ali dečki ste otišli na pivo a ja sam opet tu sama[sad] i dosadno mi je[yawn]
mateja najljepši pozdrav od mene…..javi se da malo čakulamo….
Evo me[smiley] Vidiš kako ja jedva čekam da neko navrati[lol] a baš sam htjela spavati[wink]