Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ima li šta drugo s nogu, , osim pive, o brzini ćemo naknadno [lol]

Kafić ko i svaki drugi… ima sve šta se piča tiće….

deny_08: ” Nisam ni ja za bacit [lol] ” Tko god piše na ovoj temi ne može bit za bacit sve da hoće…. Onda Deny i ti navrati. Zeko kako se zove onaj kafić di smo bili? I u koliko ćemo sati?

Samo što se nisam isključio,može oko 6h, u zgradi (Žnjanski blizanci)

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Forde vidi se veliki utjecaj slovenki na tebe “piča” mislim da su “pića”, malo da se nasmijemo i da trgnemo ove slovence, šta im je CIA zabranila da se javljaju na forum[proud]

Pozdrav dobro raspoloženoj ekipi, moram ići i ja.
Ugodno popodne i druženje

ok… tako je zgrada se zove žnjanski blizanci… u prizemlju je PBZ,Tomy i nekoliko ugostiteljskih radnji….
Zeko javim ti se na mob.
Deny i optimist ako ćete navratit u 18 h javite se….
Ako ima tko ostali slobodan ( mark,drchip….) neka navrati….
Brentos,svojnov,nikson,dalmatico…. uopće više na pišu na ovoj temi…mogli bi bar na pivu navratiti….

Dakle, idemo na piće večeras u 18:00h u Žnjanske blizance.
Tko može neka navrati.

Dakle, idemo na piće večeras u 18:00h u Žnjanske blizance.
Tko može neka navrati.

Ima neki razlog čašćenja ??

Forde vidi se veliki utjecaj slovenki na tebe “piča” mislim da su “pića”, malo da se nasmijemo i da trgnemo ove slovence, šta im je CIA zabranila da se javljaju na forum[proud]

Niko meni ništa nije zabranio[angry] ali dečki ste otišli na pivo a ja sam opet tu sama[sad] i dosadno mi je[yawn]

[emo_cool]

deny_08:

Niko meni ništa nije zabranio[angry] ali dečki ste otišli na pivo a ja sam opet tu sama[sad] i dosadno mi je[yawn]

mateja najljepši pozdrav od mene…..javi se da malo čakulamo….

Evo me[smiley] Vidiš kako ja jedva čekam da neko navrati[lol] a baš sam htjela spavati[wink]

[emo_cool]

nema spavanja večeras jedino ako imašobaveza…..

Za sad me puste malo na miru[lol] a ti bio si na pivi[proud]

[emo_cool]

New Report

Close