ajd odoh ja u krevet – još o nečem ovisnik[thumbsup] nadam se još koju godinu[lol] [lol]
za sve imamo doktora… mabavi slušalice,skype i prepusti se….
Agrokor i Blackstone preuzimaju turski Migros
Hrvatski Agrokor i private equity tvrtka Blackstone glavni su favoriti za kupnju turskog trgovačkog lanca Migros koji je u vlasništvu tvrtke Koc Holding. Kako prenosi Reuters, Koc će početi poregovore s Agrokorom i Blackstoneom čim postane zadovoljan detaljima financiranja transakcije. Turska kompanija je ranije ovog mjeseca zaprimila tri ponude u drugom krugu nadmetanja za kupnju Migrosa od strane tvrtke Kohlberg Kravis & Roberts te konzorcija BC Partnersa i Turkvena. Tržišna vrijednost Migrosa procjenjuje se na 2,9 milijardi dolara, nakon što je u siječnju izgubio 19 posto vrijednosti.
[lol] [lol] optimista nisam znao da pratiš i ovu temu…
ako je tako nećemo se mečat u tvoju miljenicu[thumbsup]
Agrokor i Blackstone preuzimaju turski Migros Hrvatski Agrokor i private equity tvrtka Blackstone glavni su favoriti za kupnju turskog trgovačkog lanca Migros koji je u vlasništvu tvrtke Koc Holding. Kako prenosi Reuters, Koc će početi poregovore s Agrokorom i Blackstoneom čim postane zadovoljan detaljima financiranja transakcije. Turska kompanija je ranije ovog mjeseca zaprimila tri ponude u drugom krugu nadmetanja za kupnju Migrosa od strane tvrtke Kohlberg Kravis & Roberts te konzorcija BC Partnersa i Turkvena. Tržišna vrijednost Migrosa procjenjuje se na 2,9 milijardi dolara, nakon što je u siječnju izgubio 19 posto vrijednosti.
Forde sad si i ovdje počeo drukat ….. za Ledo …. ko te tira da udeš ….. niko od nas nema više Leda ….
…… a , ni manje ……..[thumbsup]
[lol] [lol] optimista nisam znao da pratiš i ovu temu…
ako je tako nećemo se mečat u tvoju miljenicu[thumbsup]
Zašto je ne bi pratio? Tema je dobra, samo ima nas koji baš ne volimo tipkanje.
Više bi volio uživo se nać sa forumašima pa proćakulat malo.
optimista meni je drago da ti pratiš ovu temu…cilj teme i je bio da se što više forumaša okupi na temi a poslije i na okupljanjima uživo….
onda najvjerojatnije nisi blizu dalmacije kad ni jednom nisi uspio doći na okupljanje… a bilo bi dobro da navratiš koji put pa da uživo provjerimo jesi li još optimista….
lijepo je meni drchip rekao da nas puno ljudi čita i prati… a ja mu nisam vjerova….
O jesam optimista sigurno. jedino nisam dosad pratio ovu temu na kojoj se toliko piše da ju nije lako pratit.
A ja sam inače iz glavnog grada Dalmacije pa se nadam skorom susretu. Obavijesti me molim te kada je, a što se optimimizma tiče u takujinu nemam baš puno. Sve je u dionicama. [smiley]
optismista po ovom tvom zadnjem postu ispada da si neka kombinacija drchipa i svojnova….
mislio sam da je split glavni grad dalmacije….. je li?
sljedeče okupljanje forumaša u živo je ovaj petak ( 01.02.) u 19:00h u pizzerriji Dalmatino ( ista se nalazi na žnjanu/pazdigradu, kraj 3. policijske postaje se skrene lijevo i onda još cca 500 metara).