Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

rođendan se “slavija” prij tri dana sa doduše malobrojnom ekipom , ali raspoloženje je uvik dobro, to mislim na ovaj dio slavlja vezan za PD

Mark kad ti je imendan[wink]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ford: ” octopus: ” di nam je Ford ?? rekreacija ? ” Proganjaju me ovi iz banke za margin kredit pa sam iša na košarku ” barem neko ko se brine o zdravju !! [thumbsup Ford šta čemo sutra…??

Znači vi ste i danas radili[lol]

octopus: ” Ford: ” octopus: ” di nam je Ford ?? rekreacija ? ” Proganjaju me ovi iz banke za margin kredit pa sam iša na košarku ” barem neko ko se brine o zdravju !! [thumbsup Ford šta čemo sutra…?? ” Znači vi ste i danas radili[lol]

ništa u vezi dionica – idemo zajedno u neku gradnju

samo malo javim se za par minuta ……………..

octopus: ” Ford: ” octopus: ” di nam je Ford ?? rekreacija ? ” Proganjaju me ovi iz banke za margin kredit pa sam iša na košarku ” barem neko ko se brine o zdravju !! [thumbsup Ford šta čemo sutra…?? ” Znači vi ste i danas radili[lol]

Zeko kad te ne bi znala mislila bi da ti samo ležiš na krevetu i…[wink]

[emo_cool]

zeko: ” octopus: ” Ford: ” octopus: ” di nam je Ford ?? rekreacija ? ” Proganjaju me ovi iz banke za margin kredit pa sam iša na košarku ” barem neko ko se brine o zdravju !! [thumbsup Ford šta čemo sutra…?? ” Znači vi ste i danas radili[lol] ” ništa u vezi dionica – idemo zajedno u neku gradnju

Onda će biti i za me posla[lol]

zavisi kolika ti je cijena.?[smiley]

ajde zbog danih informacija …mislim da češ dobit posao[thumbsup]

zavisi kolika ti je cijena.?[smiley]

Dogovorit ćemo se,još kad popijemo koju pivu onda sigurno[thumbsup]

Ford šta čemo sutra…??

Tko je već ovisan o internetu neka sutra cijeli dan piše na ovoj našoj temi….tko nije ovisan neka ide u šetnju ribolov,košarku….ili na posao

octopus: ” zavisi kolika ti je cijena.?[smiley] ” Dogovorit ćemo se,još kad popijemo koju pivu onda sigurno[thumbsup]

piva višak – prodajemo u 3 fazi
[lol] [lol]

octopus: ” Ford šta čemo sutra…?? ” Tko je već ovisan o internetu neka sutra cijeli dan piše na ovoj našoj temi….tko nije ovisan neka ide u šetnju ribolov,košarku….ili na posao

Sad me zaista zanima ko če biti najviše tu[lol]

[emo_cool]

New Report

Close