rođendan se “slavija” prij tri dana sa doduše malobrojnom ekipom , ali raspoloženje je uvik dobro, to mislim na ovaj dio slavlja vezan za PD
Mark kad ti je imendan[wink]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Ford: ” octopus: ” di nam je Ford ?? rekreacija ? ” Proganjaju me ovi iz banke za margin kredit pa sam iša na košarku ” barem neko ko se brine o zdravju !! [thumbsup Ford šta čemo sutra…??
Znači vi ste i danas radili[lol]
zeko,
octopus: ” Ford: ” octopus: ” di nam je Ford ?? rekreacija ? ” Proganjaju me ovi iz banke za margin kredit pa sam iša na košarku ” barem neko ko se brine o zdravju !! [thumbsup Ford šta čemo sutra…?? ” Znači vi ste i danas radili[lol]
ništa u vezi dionica – idemo zajedno u neku gradnju
zeko,
octopus: ” Ford: ” octopus: ” di nam je Ford ?? rekreacija ? ” Proganjaju me ovi iz banke za margin kredit pa sam iša na košarku ” barem neko ko se brine o zdravju !! [thumbsup Ford šta čemo sutra…?? ” Znači vi ste i danas radili[lol]
Zeko kad te ne bi znala mislila bi da ti samo ležiš na krevetu i…[wink]
[emo_cool]
zeko: ” octopus: ” Ford: ” octopus: ” di nam je Ford ?? rekreacija ? ” Proganjaju me ovi iz banke za margin kredit pa sam iša na košarku ” barem neko ko se brine o zdravju !! [thumbsup Ford šta čemo sutra…?? ” Znači vi ste i danas radili[lol] ” ništa u vezi dionica – idemo zajedno u neku gradnju
Onda će biti i za me posla[lol]
zavisi kolika ti je cijena.?[smiley]
Dogovorit ćemo se,još kad popijemo koju pivu onda sigurno[thumbsup]
Ford šta čemo sutra…??
Tko je već ovisan o internetu neka sutra cijeli dan piše na ovoj našoj temi….tko nije ovisan neka ide u šetnju ribolov,košarku….ili na posao
zeko,
octopus: ” zavisi kolika ti je cijena.?[smiley] ” Dogovorit ćemo se,još kad popijemo koju pivu onda sigurno[thumbsup]
piva višak – prodajemo u 3 fazi
[lol] [lol]
Ford,
octopus: ” Ford šta čemo sutra…?? ” Tko je već ovisan o internetu neka sutra cijeli dan piše na ovoj našoj temi….tko nije ovisan neka ide u šetnju ribolov,košarku….ili na posao
Sad me zaista zanima ko če biti najviše tu[lol]
[emo_cool]