Zeko a što onda radiš [shocked] zar ne znaš da dionice padaju[lol]
nije primetio-jer je ulagač na dugi rok …ko ja. samo izgleda zeko da čemo prije u staralački dom nego ide to gore. Stvarno če to bit na dugi rok[lol] [lol]
mateja: ” Zeko a što onda radiš [shocked] zar ne znaš da dionice padaju[lol] ” nije primetio-jer je ulagač na dugi rok …ko ja. samo izgleda zeko da čemo prije u staralački dom nego ide to gore. Stvarno če to bit na dugi rok[lol] [lol]
A možda i dulje od toga[lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
mateja: ” Zeko a što onda radiš [shocked] zar ne znaš da dionice padaju[lol] ” Stvarno,koga to još briga[lol] [lol]
Ako ti to kažeš onda je zaista vrijeme da ide i malo gore[thumbsup]
[emo_cool]
Mark što si radio tih dana da te nije bilo, još ču bit ljubomorna zbog toga[embarass] Da li si imao slavje cijeli vikend[proud]
subota makarska , a nedilja sam ima nešto posla za obavljat …..iako je nedilja mora sam
zeko dica če pričat – ove dionice Koei mi je otac zapustio kad su bile 100kn[lol] [lol]
A možda i unuci[lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
mateja: ” Mark što si radio tih dana da te nije bilo, još ču bit ljubomorna zbog toga[embarass] Da li si imao slavje cijeli vikend[proud] ” subota makarska , a nedilja sam ima nešto posla za obavljat …..iako je nedilja mora sam
A ja mislila da slaviš rođendan i bila ljubomorna bez veze a ti radio[lol] [lol] [lol]
[emo_cool]
di nam je Ford ?? rekreacija ?
Proganjaju me ovi iz banke za margin kredit pa sam iša na košarku
rođendan se “slavija” prij tri dana sa doduše malobrojnom ekipom , ali raspoloženje je uvik dobro, to mislim na ovaj dio slavlja vezan za PD
Ford,
octopus: ” di nam je Ford ?? rekreacija ? ” Proganjaju me ovi iz banke za margin kredit pa sam iša na košarku
barem neko ko se brine o zdravju !!
[thumbsup
Ford šta čemo sutra…??