Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Zeko a što onda radiš [shocked] zar ne znaš da dionice padaju[lol]

nije primetio-jer je ulagač na dugi rok …ko ja. samo izgleda zeko da čemo prije u staralački dom nego ide to gore. Stvarno če to bit na dugi rok[lol] [lol]

mateja: ” Zeko a što onda radiš [shocked] zar ne znaš da dionice padaju[lol] ” nije primetio-jer je ulagač na dugi rok …ko ja. samo izgleda zeko da čemo prije u staralački dom nego ide to gore. Stvarno če to bit na dugi rok[lol] [lol]

A možda i dulje od toga[lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

mateja: ” Zeko a što onda radiš [shocked] zar ne znaš da dionice padaju[lol] ” Stvarno,koga to još briga[lol] [lol]

Ako ti to kažeš onda je zaista vrijeme da ide i malo gore[thumbsup]

[emo_cool]

zeko dica če pričat – ove dionice Koei mi je otac zapustio kad su bile 100kn[lol] [lol]

Mark što si radio tih dana da te nije bilo, još ču bit ljubomorna zbog toga[embarass] Da li si imao slavje cijeli vikend[proud]

subota makarska , a nedilja sam ima nešto posla za obavljat …..iako je nedilja mora sam

zeko dica če pričat – ove dionice Koei mi je otac zapustio kad su bile 100kn[lol] [lol]

A možda i unuci[lol]

di nam je Ford ?? rekreacija ?

Možda ga je skypalo[lol]

mateja: ” Mark što si radio tih dana da te nije bilo, još ču bit ljubomorna zbog toga[embarass] Da li si imao slavje cijeli vikend[proud] ” subota makarska , a nedilja sam ima nešto posla za obavljat …..iako je nedilja mora sam

A ja mislila da slaviš rođendan i bila ljubomorna bez veze a ti radio[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

Proganjaju me ovi iz banke za margin kredit pa sam iša na košarku

rođendan se “slavija” prij tri dana sa doduše malobrojnom ekipom , ali raspoloženje je uvik dobro, to mislim na ovaj dio slavlja vezan za PD

octopus: ” di nam je Ford ?? rekreacija ? ” Proganjaju me ovi iz banke za margin kredit pa sam iša na košarku

barem neko ko se brine o zdravju !!
[thumbsup
Ford šta čemo sutra…??

New Report

Close