šta to zeko ??
Nekakvi pritisci od Amera da priznate Kosovo i takva s…a
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
mateja: ” Vidim da nas više vreba iz prikrajka a niko ne želi počet pisat[rolleyes] Mark sa tobom nisam pričala več par dana[huh] ” Šta si se naljutila nanj[lol]
Nisam ja[shocked] ali neznam da li je on nešto ljut na mene[sad]
[emo_cool]
zeko: ” octopus: ” zeko: ” Svaka čast Mateja,nego onako usput kako je danas SLO burza prošla ” – 2% ” Kakve su ono piz……. na dnevniku kod vas,da je kod nas ošli bi mi još sutra više doli[angry] ” Pitaj Octopusa ja pratim samo ležerne teme[lol]
Ono na dnu mora je li[lol]
zeko,
octopus: ” šta to zeko ?? ” Nekakvi pritisci od Amera da priznate Kosovo i takva s…a
Pa to je več par dana zanimljivo[lol]
[emo_cool]
zeko,
mateja: ” zeko: ” octopus: ” zeko: ” Svaka čast Mateja,nego onako usput kako je danas SLO burza prošla ” – 2% ” Kakve su ono piz……. na dnevniku kod vas,da je kod nas ošli bi mi još sutra više doli[angry] ” Pitaj Octopusa ja pratim samo ležerne teme[lol] ” Ono na dnu mora je li[lol]
Zeko pa ti sve vidiš[shocked] Kako imati neku tajnu ako si ti tu[lol]
[emo_cool]
zeko: ” octopus: ” šta to zeko ?? ” Nekakvi pritisci od Amera da priznate Kosovo i takva s…a ” Pa to je več par dana zanimljivo[lol]
Uf je kasnimo[angry]
zeko,
octopus: ” šta to zeko ?? ” Nekakvi pritisci od Amera da priznate Kosovo i takva s…a
sorry zeko al za politiku me……!!
zeko: ” octopus: ” šta to zeko ?? ” Nekakvi pritisci od Amera da priznate Kosovo i takva s…a ” sorry zeko al za politiku me……!!
[thumbsup]
[emo_cool]
zeko: ” mateja: ” zeko: ” octopus: ” zeko: ” Svaka čast Mateja,nego onako usput kako je danas SLO burza prošla ” – 2% ” Kakve su ono piz……. na dnevniku kod vas,da je kod nas ošli bi mi još sutra više doli[angry] ” Pitaj Octopusa ja pratim samo ležerne teme[lol] ” Ono na dnu mora je li[lol] ” Zeko pa ti sve vidiš[shocked] Kako imati neku tajnu ako si ti tu[lol]
Po danu ne radim a večer ne spavam[proud]
zeko:
”
mateja: ” Vidim da nas više vreba iz prikrajka a niko ne želi počet pisat[rolleyes] Mark sa tobom nisam pričala več par dana[huh] ” Šta si se naljutila nanj[lol]
”
Nisam ja[shocked] ali neznam da li je on nešto ljut na mene[sad]
krivo i opet krivo , nisam niti na koga ljut jer nema za to razloga , a na …….. mi slučajno….
Zeko a što onda radiš [shocked] zar ne znaš da dionice padaju[lol]
Stvarno,koga to još briga[lol] [lol]