A mi se čitavu prošlu godinu pitamo zašto se Hypo iskrcaje gotovo na svim dionicama…..Ludi Hypo…. svi kupovali na ATH ili blizu ATH a oni prodavali…..
Ja sam tu, ali kad vidim da nema nikoga onda mi je bez veze javljati se jer samo pričam sa sobom a to nije baš lijepo, ima drugih stvari koje su bolje od toga[thumbsup]
[emo_cool]
Ja sam tu, ali kad vidim da nema nikoga onda mi je bez veze javljati se jer samo pričam sa sobom a to nije baš lijepo, ima drugih stvari koje su bolje od toga[thumbsup]
Mateja i zeko pozdrav , čitam temu pa mi s čini da sam na forumu komentari trgovanja , onda mi se baš i ne da o tome pisat
mateja: ” Ja sam tu, ali kad vidim da nema nikoga onda mi je bez veze javljati se jer samo pričam sa sobom a to nije baš lijepo, ima drugih stvari koje su bolje od toga[thumbsup] ” Mateja i zeko pozdrav , čitam temu pa mi s čini da sam na forumu komentari trgovanja , onda mi se baš i ne da o tome pisat
Moramo malo i o tome[wink]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko,
Svaka čast Mateja,nego onako usput kako je danas SLO burza prošla
– 2%
zeko: ” Svaka čast Mateja,nego onako usput kako je danas SLO burza prošla ” – 2%
Kakve su ono piz……. na dnevniku kod vas,da je kod nas ošli bi mi još sutra više doli[angry]
Vidim da nas više vreba iz prikrajka a niko ne želi počet pisat[rolleyes] Mark sa tobom nisam pričala več par dana[huh]
[emo_cool]
Vidim da nas više vreba iz prikrajka a niko ne želi počet pisat[rolleyes] Mark sa tobom nisam pričala več par dana[huh]
Šta si se naljutila nanj[lol]
zeko,
octopus: ” zeko: ” Svaka čast Mateja,nego onako usput kako je danas SLO burza prošla ” – 2% ” Kakve su ono piz……. na dnevniku kod vas,da je kod nas ošli bi mi još sutra više doli[angry]
Pitaj Octopusa ja pratim samo ležerne teme[lol]
[emo_cool]