Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

A mi se čitavu prošlu godinu pitamo zašto se Hypo iskrcaje gotovo na svim dionicama…..Ludi Hypo…. svi kupovali na ATH ili blizu ATH a oni prodavali…..

Šta je ovo štrajkate[lol] [lol]
Ili dan nije baš najbolji[undecid]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Ja sam tu, ali kad vidim da nema nikoga onda mi je bez veze javljati se jer samo pričam sa sobom a to nije baš lijepo, ima drugih stvari koje su bolje od toga[thumbsup]

[emo_cool]

Svaka čast Mateja,nego onako usput kako je danas SLO burza prošla

Ja sam tu, ali kad vidim da nema nikoga onda mi je bez veze javljati se jer samo pričam sa sobom a to nije baš lijepo, ima drugih stvari koje su bolje od toga[thumbsup]

Mateja i zeko pozdrav , čitam temu pa mi s čini da sam na forumu komentari trgovanja , onda mi se baš i ne da o tome pisat

mateja: ” Ja sam tu, ali kad vidim da nema nikoga onda mi je bez veze javljati se jer samo pričam sa sobom a to nije baš lijepo, ima drugih stvari koje su bolje od toga[thumbsup] ” Mateja i zeko pozdrav , čitam temu pa mi s čini da sam na forumu komentari trgovanja , onda mi se baš i ne da o tome pisat

Moramo malo i o tome[wink]

Svaka čast Mateja,nego onako usput kako je danas SLO burza prošla

– 2%

zeko: ” Svaka čast Mateja,nego onako usput kako je danas SLO burza prošla ” – 2%

Kakve su ono piz……. na dnevniku kod vas,da je kod nas ošli bi mi još sutra više doli[angry]

Vidim da nas više vreba iz prikrajka a niko ne želi počet pisat[rolleyes] Mark sa tobom nisam pričala več par dana[huh]

[emo_cool]

šta to zeko ??

Vidim da nas više vreba iz prikrajka a niko ne želi počet pisat[rolleyes] Mark sa tobom nisam pričala več par dana[huh]

Šta si se naljutila nanj[lol]

octopus: ” zeko: ” Svaka čast Mateja,nego onako usput kako je danas SLO burza prošla ” – 2% ” Kakve su ono piz……. na dnevniku kod vas,da je kod nas ošli bi mi još sutra više doli[angry]

Pitaj Octopusa ja pratim samo ležerne teme[lol]

[emo_cool]

New Report

Close