zeko,
drchip: ” zeko: ” ” Šta da rezerviram tablete ili inekcije,ako izdržite do petka[shocked][shocked][lol] [lol] [lol] ” Evo budući da mi na burzi loše ide …. tražim dodatne izvore zarade ….. vidite ima za sve probleme … i veliki je popust ….. [lol] [lol] [lol] [lol] ” I koje ti trošiš[lol] [lol] [lol]
Žena mi daje neke svijetlo plave …..[thumbsup][thumbsup]
doktore na prvi dojam ne djeluješ da bi tribao plave[lol] a je, i Saša se nešto žalila pa nisam odmah shvatio
doktore na prvi dojam ne djeluješ da bi tribao plave[lol] a je, i Saša se nešto žalila pa nisam odmah shvatio
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Dobar glas se daleko čuje,a loš još dalje[lol] [lol] [lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Ford,
octopus: ” evo Ford si to ti uspia 74.003[thumbsup] ” je…to sam prodava… kupnja je krajem tjedna
prerano !![lol]
J..o burzu,nisam danas radio pa zarade ni ovdje ni tamo[cry][lol] [lol]
zeko,
J..o burzu,nisam danas radio pa zarade ni ovdje ni tamo[cry][lol] [lol]
Kad te tako ide mogao bi i pivu platiti…..
Ford,
zeko: ” J..o burzu,nisam danas radio pa zarade ni ovdje ni tamo[cry][lol] [lol] ” Kad te tako ide mogao bi i pivu platiti…..
Nikad nije problem,ali realno je da ti platiš ti si bar nešto zaradio[lol] [lol]
Pusti šta je realno…. jesi vidio koje doktor tablete daje…. davno smo mi izgubili svaki dodir sa stvarnošću….
Doktore imaš li katalog za inekcije?
Ford,
Pusti šta je realno…. jesi vidio koje doktor tablete daje…. davno smo mi izgubili svaki dodir sa stvarnošću…. Doktore imaš li katalog za inekcije?
Do njega možeš doći samo preko slušalica i kamere[lol] [lol]