Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

i ja se smijem samo neznam dal je to več za na psihiatriju[tongue]

Ajde za vruče rane[thumbsup]

Pozdrav svima, vidim da se vi dobro zabaljate, bit će da su dobre zekine tablete

pozdrav ninni, a ovo za tablete ne znam, vidiš ih šta pišu pa sama prosudi….. ja sam na lozi, domaće je domaće…. a i kad ujutro najranije drmnem dec loze ne moram taj dan ni zube prat….

tamo možeš ako unaprid rezerviraš , inače sumnjam……

mark znam da ste prošli put jedva stol uhvatili….
sa zekom sam u kontaktu, on će u pizzeriji sve organizirat i rezervirat

mark1: ” tamo možeš ako unaprid rezerviraš , inače sumnjam…… ” mark znam da ste prošli put jedva stol uhvatili…. sa zekom sam u kontaktu, on će u pizzeriji sve organizirat i rezervirat

Šta da rezerviram tablete ili inekcije,ako izdržite do petka[shocked][shocked][lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

nema mene prije 15.-tog. tako da guštajte do tada[cool]

ma doćeš ti i ranije, imam jednu parcelu u vidu… zaboravio sam ti reći kad smo bili u zadru….. pio sam koktu pa sam bio usporen

Šta da rezerviram tablete ili inekcije,ako izdržite do petka[shocked][shocked][lol] [lol] [lol]

zeko, ti i doktor odlučite, ako ima koji lakši slučaj onda njemu tablete, a svima ostalima inekcija u debelo meso

octopus: ” nema mene prije 15.-tog. tako da guštajte do tada[cool] ” ma doćeš ti i ranije, imam jednu parcelu u vidu… zaboravio sam ti reći kad smo bili u zadru….. pio sam koktu pa sam bio usporen

e to može !!! i ja na bezalkoholnom …dobro da smo se uopšte poznali[cool]

” e to može !!! i ja na bezalkoholnom …dobro da smo se uopšte poznali[cool]

[lol] [lol] [lol] [lol]

moram reči šefu da nabavi bržu liniju na poslu…doma ide a tu je [undecid]
čuo sam da ulaga u dionice u Hr. pa nema ni za kavu[lol]

moram reči šefu da nabavi bržu liniju na poslu…doma ide a tu je [undecid] čuo sam da ulaga u dionice u Hr. pa nema ni za kavu[lol]

Reci mu da u Hrvatskoj nakon 01.02.2008. uvodimo porez za ulagaće koji ne žive u Hrvatskoj.
20% na dobit i 25% na gubitak.

Ford se ima neke granice[shocked] nadam se da nije otišo po pištolj[bye]

Ford: ” octopus: ” nema mene prije 15.-tog. tako da guštajte do tada[cool] ” ma doćeš ti i ranije, imam jednu parcelu u vidu… zaboravio sam ti reći kad smo bili u zadru….. pio sam koktu pa sam bio usporen ” e to može !!! i ja na bezalkoholnom …dobro da smo se uopšte poznali[cool]

A zato si ti bio onako šutljiv, kao i Ford. Nije bilo “poticaja”[smiley]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

New Report

Close