Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Octopus pa ja nisam tako mislila[embarass] samo sam bila vesela jer je Alabama posebno slao pozdrav i u Sloveniju a to smo mislim da ti i ja[smiley] a ne da ti nisi dobro pozdravio[huh]
Svejedno hvala i tebi za poseban pozdrav[smiley]

[emo_cool]

Evo kad se bunite poseban pozdrav Mateji i Octopusu, kako i svim ZG i ST i okolici ZG i ST…. i svim ljudima dobre volje ….

Mateja ma mi smo ti malo ljubomorni na ovog Zečinara …. koji priča samo sa tobom …. a, s nama samo pije …[lol] [lol] [lol]

Evo kad se bunite poseban pozdrav Mateji i Octopusu, kako i svim ZG i ST i okolici ZG i ST…. i svim ljudima dobre volje …. Mateja ma mi smo ti malo ljubomorni na ovog Zečinara …. koji priča samo sa tobom …. a, s nama samo pije …[lol] [lol] [lol]

Pogledaj ga kakav je došao od pive ….[lol] [lol] [lol]

Evo kad se bunite poseban pozdrav Mateji i Octopusu, kako i svim ZG i ST i okolici ZG i ST…. i svim ljudima dobre volje …. Mateja ma mi smo ti malo ljubomorni na ovog Zečinara …. koji priča samo sa tobom …. a, s nama samo pije …[lol] [lol] [lol]

Ma nije to,nego vi ste tehnički napredniji sa slušalicama i kamerama a nama je osta ovi skromni kutak da se malo zabavimo
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

zeko nemoj ga nervirat[lol] mislim da neče biti dugo kad če bit organizirano prvo okupljanje skyp-aša Dalmacije.Onda smo ti i ja [undecid]

zeko nemoj ga nervirat[lol] mislim da neče biti dugo kad če bit organizirano prvo okupljanje skyp-aša Dalmacije.Onda smo ti i ja [undecid]

[lol] [lol] [lol] [lol]

Vidim da je na zadnjih nekolio stranica palo par zanimljivih izjava…..
Veliki pozdrav svim forumašima koji pišu na ovoj temi….[thumbsup]

… i još veći forumašicama koji pišu na ovoj temi…

Drchip na to ti mogu reči samo to, da sa Zekom pričam jer je jedini koji me je voljan slušati[lol] a pričala bi i sa tobom samo mi uvijek pobjegneš na skype[cry] a ja nisam navikla loviti muškarce[lol]

[emo_cool]

… i još veći forumašicama koji pišu na ovoj temi…

Danas sam več par puta ostala bez riječi[embarass]

[emo_cool]

drchip: ” Evo kad se bunite poseban pozdrav Mateji i Octopusu, kako i svim ZG i ST i okolici ZG i ST…. i svim ljudima dobre volje …. Mateja ma mi smo ti malo ljubomorni na ovog Zečinara …. koji priča samo sa tobom …. a, s nama samo pije …[lol] [lol] [lol] ” Drchip na to ti mogu reči samo to, da sa Zekom pričam jer je jedini koji me je voljan slušati[lol] a pričala bi i sa tobom samo mi uvijek pobjegneš na skype[cry] a ja nisam navikla loviti muškarce[lol]

Ako se odnosi na doktora nisi ništa izgubila
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

A što se tiče doktora i ovih zadnjih slika što ih je stavio ovdje,više mi sliči na veterinara nego na doktora
[lol] [lol] [lol]

New Report

Close