Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

pa nisam ja spavao. ja svaki dan budan u 7!!

Mogli bi kod tebe naručit buđenje[lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

octopus: ” lipi pozdrav svima. Tribao bit u Umagu …a 3 moje cure spavale do 10 pa….?? ništa ” Šta je ovo danas svima jutro u podne[lol]

Ko to kaže[lol]

[emo_cool]

Dobar dan, Dalmacijo i Slovenijo. Kakvi ste mi danas?[smiley]

Kakav lijep pozdrav[proud] zar vidiš Octopus?! Alabama kad se prvi put vidimo imaš jednu pivu od mene a platit če Dalmatinci[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

Dobar dan, Dalmacijo i Slovenijo. Kakvi ste mi danas?[smiley]

Hvala bogu da nam se i ti javiš[thumbsup]

Šta se dogodi nigdi nikoga[undecid]

Alabama: ” Dobar dan, Dalmacijo i Slovenijo. Kakvi ste mi danas?[smiley] ” Kakav lijep pozdrav[proud] zar vidiš Octopus?! Alabama kad se prvi put vidimo imaš jednu pivu od mene a platit če Dalmatinci[lol] [lol] [lol]

Može, Mateja. Dobri su to dečki, novac nije problem, nego vrijeme jer ga svi imamo malo, pa nikako da se nađemo. Obzirom da je korekciji kraj, raspoloženje će rasti, pa se možda nešto organizira.[thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

Dečki bilo mi je baš lijepo sa vama ovo dopodne[thumbsup] ali sad dužnost zove zato lijepu nedelju vam želim[smiley]

[emo_cool]

Dečki bilo mi je baš lijepo sa vama ovo dopodne[thumbsup] ali sad dužnost zove zato lijepu nedelju vam želim[smiley]

I tebi Mateja i nemoj da ti bude hladno[bye]

[Može, Mateja. Dobri su to dečki, novac nije problem, nego vrijeme jer ga svi imamo malo, pa nikako da se nađemo. Obzirom da je korekciji kraj, raspoloženje će rasti, pa se možda nešto organizira.[thumbsup]

Ovo su prave riječi[thumbsup] i ja se nadam da se vidimo[smiley]

[emo_cool]

I mi tebi.[thumbsup]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

mateja: ” Dečki bilo mi je baš lijepo sa vama ovo dopodne[thumbsup] ali sad dužnost zove zato lijepu nedelju vam želim[smiley] ” I tebi Mateja i nemoj da ti bude hladno[bye]

Potrudit ču se[proud]Pozdrav Zeko[bye]

[emo_cool]

Alabama: ” Dobar dan, Dalmacijo i Slovenijo. Kakvi ste mi danas?[smiley] ” Kakav lijep pozdrav[proud] zar vidiš Octopus?! Alabama kad se prvi put vidimo imaš jednu pivu od mene a platit če Dalmatinci[lol] [lol] [lol]

šta Octopus ? je mome pozdravu šta falilo?? dobro znam da je Alabama iz fine škole al ipak..iz Slo. znam samo tebe..pa jedino ako triba:” Lipi pozdrav svima u Hr. i Mateji” [smiley] bi bilo bolje??

New Report

Close