Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

mateja: ” zeko: ” Možda ne želiš da vidiš[shocked][shocked] ” Zeko ja ipak volim gledati druge stvari[smiley] ” Znam da voliš[proud]

Zeko pa ti si me skroz progledao[rolleyes]

[emo_cool]

zeko: ” mateja: ” zeko: ” Možda ne želiš da vidiš[shocked][shocked] ” Zeko ja ipak volim gledati druge stvari[smiley] ” Znam da voliš[proud] ” Zeko pa ti si me skroz progledao[rolleyes]

Tek sad si svatila[embarass][embarass][embarass]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

“E i ja sam,ali doće on nama opet[angry]

Opa, Zeko mi se namrštio.
Nemoj, Zeko dragi.
Ti si ipak brži nego mi Bogovi. [lol] [lol] [lol]

La vita e bella!

popio sam samo jednu pivu sinoć pa se malo teže budim

Kako opet samo jednu[shocked] Izgleda da pijete premalo pive i da ču trebat opet ja malo doči [lol]

[emo_cool]

mateja: ” zeko: ” mateja: ” zeko: ” Možda ne želiš da vidiš[shocked][shocked] ” Zeko ja ipak volim gledati druge stvari[smiley] ” Znam da voliš[proud] ” Zeko pa ti si me skroz progledao[rolleyes] ” Tek sad si svatila[embarass][embarass][embarass]

Izgleda da kod mene malo duže traje…[embarass]

[emo_cool]

lipi pozdrav svima. Tribao bit u Umagu …a 3 moje cure spavale do 10 pa….?? ništa

Mateja pod hitno dođi restorani nas izbacuju vani jer malo pijemo pa dođi u pomoć[smiley]

lipi pozdrav svima. Tribao bit u Umagu …a 3 moje cure spavale do 10 pa….?? ništa

Šta je ovo danas svima jutro u podne[lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Kakav je to današnji dan, kad svi spavate tako dugo[shocked] nije čudno da sam bila prije sama[cry]

[emo_cool]

pa nisam ja spavao. ja svaki dan budan u 7!!

Mateja pod hitno dođi restorani nas izbacuju vani jer malo pijemo pa dođi u pomoć[smiley]

To bi zaista voljela ali još nemate dovoljno sunca, da bi se mogla sljedeči dan malo oporaviti prije puta[rolleyes] jer za mene kad počnem nikad dosta pive[lol]

[emo_cool]

Dobar dan, Dalmacijo i Slovenijo. Kakvi ste mi danas?[smiley]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

New Report

Close