Ne mogu da vjerujem da je i Posejdon došao malo pogledat kad sam i ja tu, a ja imala skroz osječaj da me izbjegava[lol]
Ja?
Tebe da izbjegavam??? [shocked][shocked][shocked]
Ali kolegice…..
Vi ste kao bonbončić među ovim muškim matorima ovdje! [thumbsup]
La vita e bella!
zeko,
Možda ne želiš da vidiš[shocked][shocked]
Zeko ja ipak volim gledati druge stvari[smiley]
[emo_cool]
zeko: ” mateja: ” Niksone gdje imaš ostale? To pitam svakoga jer imam osječaj, da se neki nešto drže[undecid] a kad sam toliko daleko nemam pojma što se događa kod vas[sad] ” Stranačka sprega[lol] [lol] [lol] ” Da li pijete premalo pive[huh]
Držimo se reda,jedna piva za jednu večer,pa uvjerila si se[lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
zeko: ” Možda ne želiš da vidiš[shocked][shocked] ” Zeko ja ipak volim gledati druge stvari[smiley]
Znam da voliš[proud]
mateja: ” Ne mogu da vjerujem da je i Posejdon došao malo pogledat kad sam i ja tu, a ja imala skroz osječaj da me izbjegava[lol] ” Ja? Tebe da izbjegavam??? [shocked][shocked][shocked] Ali kolegice….. Vi ste kao bonbončić među ovim muškim matorima ovdje! [thumbsup]
E sad sam ostala bez riječi[embarass]
[emo_cool]
Nikson pa ja mislila da si se javio i pobjegao[huh] a sad vidim da nudiš i kavu, ja bi jednu sa mlijekom ako če bit tako dobra kakvu znaju pripremiti Mark i Mravak[proud]
[emo_cool]
Posejdon: ” mateja: ” Ne mogu da vjerujem da je i Posejdon došao malo pogledat kad sam i ja tu, a ja imala skroz osječaj da me izbjegava[lol] ” Ja? Tebe da izbjegavam??? [shocked][shocked][shocked] Ali kolegice….. Vi ste kao bonbončić među ovim muškim matorima ovdje! [thumbsup] ” E sad sam ostala bez riječi[embarass]
E i ja sam,ali doće on nama opet[angry]