Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ne mogu da vjerujem da je i Posejdon došao malo pogledat kad sam i ja tu, a ja imala skroz osječaj da me izbjegava[lol]

Ja?

Tebe da izbjegavam??? [shocked][shocked][shocked]

Ali kolegice…..

Vi ste kao bonbončić među ovim muškim matorima ovdje! [thumbsup]

La vita e bella!

Možda ne želiš da vidiš[shocked][shocked]

Zeko ja ipak volim gledati druge stvari[smiley]

[emo_cool]

zeko: ” mateja: ” Niksone gdje imaš ostale? To pitam svakoga jer imam osječaj, da se neki nešto drže[undecid] a kad sam toliko daleko nemam pojma što se događa kod vas[sad] ” Stranačka sprega[lol] [lol] [lol] ” Da li pijete premalo pive[huh]

Držimo se reda,jedna piva za jednu večer,pa uvjerila si se[lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

zeko: ” Možda ne želiš da vidiš[shocked][shocked] ” Zeko ja ipak volim gledati druge stvari[smiley]

Znam da voliš[proud]

Kad bi bila samo jedna, ne bi ja došla tako daleko[smiley] znam ja vas kakvi ste[lol]

[emo_cool]

Ljdi još sam malo pospan pa idem kavu kuvati treba nekom?

mateja: ” Ne mogu da vjerujem da je i Posejdon došao malo pogledat kad sam i ja tu, a ja imala skroz osječaj da me izbjegava[lol] ” Ja? Tebe da izbjegavam??? [shocked][shocked][shocked] Ali kolegice….. Vi ste kao bonbončić među ovim muškim matorima ovdje! [thumbsup]

E sad sam ostala bez riječi[embarass]

[emo_cool]

Di je Nikson nesta,izgleda da mu tema ne odgovara[lol] [lol]

Nikson pa ja mislila da si se javio i pobjegao[huh] a sad vidim da nudiš i kavu, ja bi jednu sa mlijekom ako če bit tako dobra kakvu znaju pripremiti Mark i Mravak[proud]

[emo_cool]

Kuva kavu

Posejdon: ” mateja: ” Ne mogu da vjerujem da je i Posejdon došao malo pogledat kad sam i ja tu, a ja imala skroz osječaj da me izbjegava[lol] ” Ja? Tebe da izbjegavam??? [shocked][shocked][shocked] Ali kolegice….. Vi ste kao bonbončić među ovim muškim matorima ovdje! [thumbsup] ” E sad sam ostala bez riječi[embarass]

E i ja sam,ali doće on nama opet[angry]

popio sam samo jednu pivu sinoć pa se malo teže budim

New Report

Close