Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Zeko ja znam da češ ti bit uvijek na mojoj strani[thumbsup]

[emo_cool]

Obe su pisme dobre[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Dobar dan dobrim ljudima

Obe su pisme dobre[thumbsup]

Ova dama je u svoje vrijeme bila vrlo zanimljiva nekima, a meni još ni sad nije jasno zašto[lol]

[emo_cool]

Evo sad imam pitanje za vas muške[embarass], da li vam se sviđa moj izbor pjesme za danas?[cool]

V J E K O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogledaj odabir pjesme od kolegice Mateje!!!!!

Vidiš da sam svojedobno pogodio ukus naših vrlih forumaša (a i forumašice posluhnu tu pjesmu tu i tamo)!!!!

[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]

Vaš link

He- he!

La vita e bella!

zeko: ” Obe su pisme dobre[thumbsup] ” Ova dama je u svoje vrijeme bila vrlo zanimljiva nekima, a meni još ni sad nije jasno zašto[lol]

Možda što svi ne gledamo isto[lol] [lol]

Niksone gdje imaš ostale? To pitam svakoga jer imam osječaj, da se neki nešto drže[undecid] a kad sam toliko daleko nemam pojma što se događa kod vas[sad]

[emo_cool]

Niksone gdje imaš ostale? To pitam svakoga jer imam osječaj, da se neki nešto drže[undecid] a kad sam toliko daleko nemam pojma što se događa kod vas[sad]

Stranačka sprega[lol] [lol] [lol]

Ne mogu da vjerujem da je i Posejdon došao malo pogledat kad sam i ja tu, a ja imala skroz osječaj da me izbjegava[lol]

[emo_cool]

mateja: ” zeko: ” Obe su pisme dobre[thumbsup] ” Ova dama je u svoje vrijeme bila vrlo zanimljiva nekima, a meni još ni sad nije jasno zašto[lol] ” Možda što svi ne gledamo isto[lol] [lol]

A što vi gledate da ja ne vidim[undecid]

[emo_cool]

zeko: ” mateja: ” zeko: ” Obe su pisme dobre[thumbsup] ” Ova dama je u svoje vrijeme bila vrlo zanimljiva nekima, a meni još ni sad nije jasno zašto[lol] ” Možda što svi ne gledamo isto[lol] [lol] ” A što vi gledate da ja ne vidim[undecid]

Možda ne želiš da vidiš[shocked][shocked]

mateja: ” Niksone gdje imaš ostale? To pitam svakoga jer imam osječaj, da se neki nešto drže[undecid] a kad sam toliko daleko nemam pojma što se događa kod vas[sad] ” Stranačka sprega[lol] [lol] [lol]

Da li pijete premalo pive[huh]

[emo_cool]

New Report

Close