zeko,
Obe su pisme dobre[thumbsup]
Ova dama je u svoje vrijeme bila vrlo zanimljiva nekima, a meni još ni sad nije jasno zašto[lol]
[emo_cool]
Evo sad imam pitanje za vas muške[embarass], da li vam se sviđa moj izbor pjesme za danas?[cool]
V J E K O !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pogledaj odabir pjesme od kolegice Mateje!!!!!
Vidiš da sam svojedobno pogodio ukus naših vrlih forumaša (a i forumašice posluhnu tu pjesmu tu i tamo)!!!!
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
He- he!
La vita e bella!
zeko: ” Obe su pisme dobre[thumbsup] ” Ova dama je u svoje vrijeme bila vrlo zanimljiva nekima, a meni još ni sad nije jasno zašto[lol]
Možda što svi ne gledamo isto[lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Niksone gdje imaš ostale? To pitam svakoga jer imam osječaj, da se neki nešto drže[undecid] a kad sam toliko daleko nemam pojma što se događa kod vas[sad]
[emo_cool]
Niksone gdje imaš ostale? To pitam svakoga jer imam osječaj, da se neki nešto drže[undecid] a kad sam toliko daleko nemam pojma što se događa kod vas[sad]
Stranačka sprega[lol] [lol] [lol]
Ne mogu da vjerujem da je i Posejdon došao malo pogledat kad sam i ja tu, a ja imala skroz osječaj da me izbjegava[lol]
[emo_cool]
zeko,
mateja: ” zeko: ” Obe su pisme dobre[thumbsup] ” Ova dama je u svoje vrijeme bila vrlo zanimljiva nekima, a meni još ni sad nije jasno zašto[lol] ” Možda što svi ne gledamo isto[lol] [lol]
A što vi gledate da ja ne vidim[undecid]
[emo_cool]
zeko: ” mateja: ” zeko: ” Obe su pisme dobre[thumbsup] ” Ova dama je u svoje vrijeme bila vrlo zanimljiva nekima, a meni još ni sad nije jasno zašto[lol] ” Možda što svi ne gledamo isto[lol] [lol] ” A što vi gledate da ja ne vidim[undecid]
Možda ne želiš da vidiš[shocked][shocked]
zeko,
mateja: ” Niksone gdje imaš ostale? To pitam svakoga jer imam osječaj, da se neki nešto drže[undecid] a kad sam toliko daleko nemam pojma što se događa kod vas[sad] ” Stranačka sprega[lol] [lol] [lol]
Da li pijete premalo pive[huh]
[emo_cool]