Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

pa šta je to ljudi ??? ništa posta priko noči.. dr. se i ne javlja. nema svojnov9 koji uvik uleti oko 1ujutro pa Posejdon oko 4 sa ” laku noč” Da nije to neki bojkot?? Da nisam ja kriv za to ?? Evo odmah vračam Piranski zaliv
[smiley]
evo čekam marka šta če objavit….

octtopus evo kavica stiže , malo je zahladilo pa duže spavamo u svojim brlozima……

Gledam vani sve se zeleni,mi ih pratimio samo kad padaju[angry]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Evo, želim dobar dan svima.
Zeko ma nemamo mi veze s ničim, samo je pitanje gdje će kuglica pasti, tako se nemoj nervirat, iapk je ovo kolo sreće kod nas, pa svak bira hoće li u njega ući ili ne, odnosno ako uđe kad će izaći.

Sva sreća da mirovnjaci mogu kupovati dionice, inače ne znam tko bi ovo sve pokupio kako se istresaju na najlikvidnijim dionicama u ovih zadnjih par dana

pa šta je to ljudi ??? ništa posta priko noči.. dr. se i ne javlja. nema svojnov9 koji uvik uleti oko 1ujutro pa Posejdon oko 4 sa ” laku noč” Da nije to neki bojkot?? Da nisam ja kriv za to ?? Evo odmah vračam Piranski zaliv [smiley] evo čekam marka šta če objavit….

Ma nije prijatelju!
Posejdon se zalaufao nočas [lol] pa nije stigao do kompa.
A što se tiče Savudrijske vale, mogao bi svoje pajdaše malo pozvat na red. [thumbsup][proud][wink]

La vita e bella!

Evo gotov i ovaj tjedan,da je moglo bolje moglo je[undecid][undecid]

Evo gotov i ovaj tjedan,da je moglo bolje moglo je[undecid][undecid]

zeko je li bilo uspješno ???

zeko: ” Evo gotov i ovaj tjedan,da je moglo bolje moglo je[undecid][undecid] ” zeko je li bilo uspješno ???

Jučer sam bio -12%, danas -11,5% (ovaj tjedan) eto ti uspješnost[angry]

mark1:

zeko: ” Evo gotov i ovaj tjedan,da je moglo bolje moglo je[undecid][undecid] ” zeko je li bilo uspješno ???

Jučer sam bio -12%, danas -11,5% (ovaj tjedan) eto ti uspješnost[angry]

biće bolje prijo , vidiš da se pomalo oporavlja

zeko: ” mark1: ” zeko: ” Evo gotov i ovaj tjedan,da je moglo bolje moglo je[undecid][undecid] ” zeko je li bilo uspješno ??? ” Jučer sam bio -12%, danas -11,5% (ovaj tjedan) eto ti uspješnost[angry] ” biće bolje prijo , vidiš da se pomalo oporavlja

Sjažem se ipak smo mi igrači na duge staze[thumbsup]

šza uvatimo nakratko dobro je , a ovo drugo neka stoji

New Report

Close