Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

čekam

šta je to sad ??? odu svi ? vjesti,skyp….??

Evo ja gledam otvoreno

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

zeko je nesta , neki se sticali i tako , ma biće bolje…….

zeko koja je tema

octopus: ” šta je to sad ??? odu svi ? vjesti,skyp….?? ” Evo ja gledam otvoreno

šta te brine povečanje komunalija[lol]

Ma kasno sam se uključi ima nešto o konzumu,još traje

zeko: ” octopus: ” šta je to sad ??? odu svi ? vjesti,skyp….?? ” Evo ja gledam otvoreno ” šta te brine povečanje komunalija[lol]

[lol] [lol] [lol]

idem pogledat

Ford priprema ukidanje dodatnih 13.000 radnih mjesta
Izvršni direktor Alan Mulally kazao je početkom tjedna da Ford treba oko 17 milijardi dolara za restrukturiranje, te da može pribaviti oko 23 milijarde dolara, čime bi se amortizirao daljnji pad u poslovanju
Tko bi se od njega to nada[lol] [lol] [lol]

Izgleda da je povečerje sviralo[lol]

Ford priprema ukidanje dodatnih 13.000 radnih mjesta Izvršni direktor Alan Mulally kazao je početkom tjedna da Ford treba oko 17 milijardi dolara za restrukturiranje, te da može pribaviti oko 23 milijarde dolara, čime bi se amortizirao daljnji pad u poslovanju Tko bi se od njega to nada[lol] [lol] [lol]

A kad sam ih zapošljava 13.000 nitko nije pisao o meni…[cool]

zeko: ” Ford priprema ukidanje dodatnih 13.000 radnih mjesta Izvršni direktor Alan Mulally kazao je početkom tjedna da Ford treba oko 17 milijardi dolara za restrukturiranje, te da može pribaviti oko 23 milijarde dolara, čime bi se amortizirao daljnji pad u poslovanju Tko bi se od njega to nada[lol] [lol] [lol] ” A kad sam ih zapošljava 13.000 nitko nije pisao o meni…[cool]

[lol] [lol] [lol]

New Report

Close