Naravno, kad bi me samo vidio, ne bi me nikad htio vozit na okupljanje[lol] [lol] [lol]
Da te je vidio dolazili bi vi svaki petak[embarass]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Naravno, kad bi me samo vidio, ne bi me nikad htio vozit na okupljanje[lol] [lol] [lol]
da te nisam vidio , ne bi ni tražio varijantu[lol] [lol]
mateja: ” Naravno, kad bi me samo vidio, ne bi me nikad htio vozit na okupljanje[lol] [lol] [lol] ” da te nisam vidio , ne bi ni tražio varijantu[lol] [lol]
Dobra[lol]
[emo_cool]
mateja:
”
octopus: ” nemam više ni za kavu[proud] ” Pa za kavu i netrebaš jer ju Mark svako jutro kuva[lol]
”
e zaboravio sam – svaka čast. Evo mark baš sam drmnuo jednu dalmatinsku orahovicu. Ako očeš evo častim?
hvala octopus reka sam da je danas moj dan , sutra se nadam počastit ekipu , ako ne bude išlo častiću se sam i čekat vas iz eu
octopus: ” mateja: ” Naravno, kad bi me samo vidio, ne bi me nikad htio vozit na okupljanje[lol] [lol] [lol] ” da te nisam vidio , ne bi ni tražio varijantu[lol] [lol] ” Dobra[lol]
super[lol]
Mark zar ti nešto slaviš[huh]
kažem im sutra ako dođu………
hvala octopus reka sam da je danas moj dan , sutra se nadam počastit ekipu , ako ne bude išlo častiću se sam i čekat vas iz eu
Sad mi je zaista žao što je Octopus več vidio moje slike jer bi ga inače molila da me vozi na okupljanje[lol]
[emo_cool]