Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Naravno, kad bi me samo vidio, ne bi me nikad htio vozit na okupljanje[lol] [lol] [lol]

[emo_cool]

Naravno, kad bi me samo vidio, ne bi me nikad htio vozit na okupljanje[lol] [lol] [lol]

Da te je vidio dolazili bi vi svaki petak[embarass]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

da te nisam vidio , ne bi ni tražio varijantu[lol] [lol]

mateja: ” Naravno, kad bi me samo vidio, ne bi me nikad htio vozit na okupljanje[lol] [lol] [lol] ” da te nisam vidio , ne bi ni tražio varijantu[lol] [lol]

Dobra[lol]

[emo_cool]

mateja:

octopus: ” nemam više ni za kavu[proud] ” Pa za kavu i netrebaš jer ju Mark svako jutro kuva[lol]

e zaboravio sam – svaka čast. Evo mark baš sam drmnuo jednu dalmatinsku orahovicu. Ako očeš evo častim?

hvala octopus reka sam da je danas moj dan , sutra se nadam počastit ekipu , ako ne bude išlo častiću se sam i čekat vas iz eu

octopus: ” mateja: ” Naravno, kad bi me samo vidio, ne bi me nikad htio vozit na okupljanje[lol] [lol] [lol] ” da te nisam vidio , ne bi ni tražio varijantu[lol] [lol] ” Dobra[lol]

super[lol]

Mark zar ti nešto slaviš[huh]

[emo_cool]

ma da onako , inače kod mene se uvik nešto lipo dešava ,,,,,,

Mark zar ti nešto slaviš[huh]

kažem im sutra ako dođu………

hvala octopus reka sam da je danas moj dan , sutra se nadam počastit ekipu , ako ne bude išlo častiću se sam i čekat vas iz eu

Sad mi je zaista žao što je Octopus več vidio moje slike jer bi ga inače molila da me vozi na okupljanje[lol]

[emo_cool]

sljedeći put…….

šta je to sad ??? odu svi ? vjesti,skyp….??

New Report

Close