Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

zeko: ” octopus: ” nije to još ništa – vidit češ za 14 dana[undecid] ” A di si ti do sada[undecid] Šta će biti za 14 dana[rolleyes] ” tu sam …cili dan ti branim Koei ..a bez uspiha.

Pa zar samo ja moram biti na poslu[sad]

[emo_cool]

octopus: ” zeko: ” octopus: ” nije to još ništa – vidit češ za 14 dana[undecid] ” A di si ti do sada[undecid] Šta će biti za 14 dana[rolleyes] ” tu sam …cili dan ti branim Koei ..a bez uspiha. ” Pa zar samo ja moram biti na poslu[sad]

pa i ja sam bio na poslu !!

zeko: ” octopus: ” nije to još ništa – vidit češ za 14 dana[undecid] ” A di si ti do sada[undecid] Šta će biti za 14 dana[rolleyes] ” tu sam …cili dan ti branim Koei ..a bez uspiha.

Morat ćemo pojačat artiljeriju
[wink]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

nemam više ni za kavu[proud]

mateja: ” octopus: ” zeko: ” octopus: ” nije to još ništa – vidit češ za 14 dana[undecid] ” A di si ti do sada[undecid] Šta će biti za 14 dana[rolleyes] ” tu sam …cili dan ti branim Koei ..a bez uspiha. ” Pa zar samo ja moram biti na poslu[sad] ” pa i ja sam bio na poslu !!

Kako je nekima dobro[huh]

[emo_cool]

Pošalji broj računa nešto ćemo smisliti[thumbsup]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Pa za kavu i netrebaš jer ju Mark svako jutro kuva[lol]

[emo_cool]

octopus: ” mateja: ” octopus: ” zeko: ” octopus: ” nije to još ništa – vidit češ za 14 dana[undecid] ” A di si ti do sada[undecid] Šta će biti za 14 dana[rolleyes] ” tu sam …cili dan ti branim Koei ..a bez uspiha. ” Pa zar samo ja moram biti na poslu[sad] ” pa i ja sam bio na poslu !! ” Kako je nekima dobro[huh]

dobro je bilo nekad , sad je tako-tako ( 18 g. si dajem plaču..)

mateja sutra najranije pa ko će se smijat mom mostu nek se smije , a ko će na kavu može………

octopus: ” nemam više ni za kavu[proud] ” Pa za kavu i netrebaš jer ju Mark svako jutro kuva[lol]

e zaboravio sam – svaka čast. Evo mark baš sam drmnuo jednu dalmatinsku orahovicu. Ako očeš evo častim?

Mark ja bez jutranje kave ne mogu živit[wink]

[emo_cool]

Mark ja bez jutranje kave ne mogu živit[wink]

več u tim godinama[shocked]

New Report

Close