Izgleda da svi prate utakmicu[sad]
U pravu si,ukratko kakvo je tvoje raspoloženje ova dva dana[undecid]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
Ako misliš na burzu, ti moram reči da svojih portfelja i ne gledam ovih dana, tako da sam dobro, a sad kad vidim da si i ti došao, sad sam još bolje[proud]
[emo_cool]
Ako misliš na burzu, ti moram reči da svojih portfelja i ne gledam ovih dana, tako da sam dobro, a sad kad vidim da si i ti došao, sad sam još bolje[proud]
Hvala Mateja,ja sam ti -12% raspoloženja u dva dana[angry] [angry]
Zeko pa nije sve u burzi[lol] kad smo i mi tu. Ja niti ne znam koliki je minus i ne zanima me, kad če se trend okrenuti tada ču opet gledati, jer inače bi mi bili previše crni dani a to ne volim[angry]
Svaka ti cast.[thumbsup]Kad bi ja tako mogao[undecid]
Ako me nema ,znaci da nisam tu.
zeko,
Uf,stvarno je šteta što nisi sa nama ovdje[cry]
Da bi te tješila….[lol] [lol] [lol]
[emo_cool]
mateja: ” Zeko pa nije sve u burzi[lol] kad smo i mi tu. Ja niti ne znam koliki je minus i ne zanima me, kad če se trend okrenuti tada ču opet gledati, jer inače bi mi bili previše crni dani a to ne volim[angry] ” Svaka ti cast.[thumbsup]Kad bi ja tako mogao[undecid]
Kad češ proči kroz više dugih-zaista dugih korekcija i trgovao samo sa svojim novcem kojeg u biti i ne trebaš onda češ razumjeti[wink] A sa ovim trejdanjem ja nemam sreče tako da mi i ne preostaje ništa drugo nego čekanje[cool]
[emo_cool]
zgubidan10: ” mateja: ” Zeko pa nije sve u burzi[lol] kad smo i mi tu. Ja niti ne znam koliki je minus i ne zanima me, kad če se trend okrenuti tada ču opet gledati, jer inače bi mi bili previše crni dani a to ne volim[angry] ” Svaka ti cast.[thumbsup]Kad bi ja tako mogao[undecid] ” Kad češ proči kroz više dugih-zaista dugih korekcija i trgovao samo sa svojim novcem kojeg u biti i ne trebaš onda češ razumjeti[wink] A sa ovim trejdanjem ja nemam sreče tako da mi i ne preostaje ništa drugo nego čekanje[cool]
[thumbsup][thumbsup]
Zeko kako ide utakmica[huh]
Super za sada,gledam i ovde sa tobom pišem ne znam šta mi je draže[embarass][embarass][embarass]