Svaka im čast ako je kupio, al mogao je i na 45000 prodat [thumbsup], još bi bolje prošao.
Ali mislim da je ovo danas igra velikih da još malo istresu stablo, do kraja dana smo u zelenom[thumbsup]
Nikosne ostali smo sami, pozdrav veliki
Nema predaje, proći će i ovo.
Ima i puno gorih stvari, ovo je samo igra
Šta ima novog u Zagrebu Alabama ovdi udrilo sunce mozak sve u šesnast
I ovdje je sunčano. Pere me neka alergija[cool] pa me svrbe prsti.[wink]
Ovo je samo moje mišljenje koje je obično krivo[thumbsup]
To si pogodio.[smiley]
Ja stavljam dnas na zeleno.
šta to neku dionicu ili crobex ??
M amalo šale, na 0 u ruletu, ona je jedina zelena, osim podloge.
Ali mislim danas da je ovo zauzimanje pozicija za novi ciklus, nitko neće da da više nego šta mora, a neki kidaju pozicije (INGRA, PTKM …)
Vidim da su i fondovi trejdali, bez obzira na jučerašnjih minus od -2.11 dosta ih se zeleni ili je minimalan -.
Pozdrav, kolegi alabami (zna on već kakva su moja razmišljanja, uvijek suprotno treba)
Nije dobro, čak je i kolega deny prestao pisat[thumbsup]
Ljudi sutra vam se ne mogu pridružiti na okupljanju, ovim putem vam želim da se dobro provedete ma gdje bili.
Nakon toga sljedeče okupljanje je u petak 01.02. u pizzeriji Dalmatino ( Žnjan/Pazdigrad,cca 200 metara od nočnog kluba Paganini) u 19 h.
Pozvani su svi forumaši dobre volje, kako oni koji su već dolazili na okupljanja tako i oni koji imaju namjeru prvi puta doći.
Nemojte da vas prepadnu ovo naše prepirke u zadnjih nekoliko dana… znate gdje nema svađe nema ni ljubavi…. eto ja na tom okupljanju namjeravam sjedit između marka1 i drchipa ( ako mi dopuste)