to ne al mogao bi neko odustat što je bio na tome dal bi ili nebi….Ko zna dal bi ja doša da nije bilo sve ono…tu,tad mobi..( ja mislio okupljanje na nivoju evo stižem[lol] )
bez brige kad god budeš u st ili javiš da dolaziš bićeš dočekan , nemaj brige za to……
mark, nije octopus mislio na sebe nego na ostale forumaše koji će eventalno ovaj ili bilo koji drugi petak navratiti po prvi puta na okupljanje ….
ne bih se složio sa tobom da više nitko novi neće doći… ovaj petak najvjerojatnije neće nitko doći jer ni meni nije jasno šta ste se dogovorili tako da ću i ja najvjerojatnije ovaj petak preskočit.
sljedečih petaka će netko novi sigurno navratiti….
cilj ove teme nije bio da se stvori sekta od 7-8 forumaša već da nam se pridruže svi forumaši koji imaju volje i vremena poneki petak navratiti na okupljanje….
eto mark, i ti si prije prvog okupljanja u Akvarela bio protiv bilo kakvih okupljanja do proljeća pa smo te isto dobro i rado primili…. pa ćemo tako i sa svim ostalim forumašima koji se jave ubuduće
forde nisam ja neki otpadak pa da ste me rado i dobro primili , a što st tiče novih na okupljanju mislija sam na ovo sljedeće , o nikakvim sektaškim okupljanjima nisam govorija niti mi je to namjera bila…………..
mark nigdi nisam napisa da si otpadak niti to mislim…. ne znam šta je razlog ovakvom tvom pisanju
činjenica je da si prije prvog okupljanja u splitu pisao na ovoj temi da okupljanje nema smisla, da bi trebalo napravit stanku, da je tek prošlo veliko okupljanje u zagrebu i da bi novo okupljanje trebalo biti negdi za pola godine u Boraji….
nitko ti to nikad nije prigovorio, to je tvoje mišljenje i sve u redu….
poslije toga si radio sve suprotno od onoga što si pisao, bio si skoro na svim okupljanjima i meni je to dobro, uvijek mi je bilo drago vidit te i sjest s tobom i popričat i zezat se i nadam se da će tako biti i ubuduće
sutra od forumaša vjerojatno nitko neće doći po prvi put – mislim da je glavni razlog za to činjenica da ni danas ne znamo hoće li sutra bit okupljanje, kad i gdje….
meni se čini da je puno bolje kad se 5 dana unaprijed zna gdje je okupljanje, koji dan i u koliko sati…..
forumaše koji još nikako nisu bili na okupljanjima ne treba obeshrabrivat sa izjavama tipa ” a ionako nitko neće novi doči….”
meni, a mislim i večini forumaša bi bilo drago da i dalje dolaze novi forumaši na okupljanja…..
prvih 7 okupljanja sam ja organizirao uz pomoč svih ostalih forumaša i mislim da je bilo ok…. znalo se 5
dana unaprijed di je okupljanje i kad
sad sam ovo 8. okupljanje prepustio drugima da vidim šta će se desit…. i ne sviđa mi se šta se desilo…..stari forumaši čekaju da ih netko zvrcne sutra u 18.55 i kaže im di da dođu a novih forumaa nema…
ne moram ja ni ubuduće organizirat okupljanja… ali molim da se onda toga uhvati netko tko ima vremena i volje za to…..
i za kraj, ne bih volio Mark da zatrpavamo temu sa našim dopisivanjima….. sutra na okupljanju doći ne mogu pa ako hočeš ajmo nas 2 danas negdi na pivu da riješimo šta imamo riješit…..
A mene zvali na okupljanje, pa čak i prijetili (nikson [thumbsup]) da bi sad ovako završilo.
Pozdrav ekipi, ma sve će se to riješit, glavno da postoji volja i da nitko loše ne misi, a dijalogom se sve riješi[thumbsup]
Želim pozdravit i ove s nalozima na prodaji [bye]
Ja sam jedan od tih… hvala na pozdravu..sretno na kupnji[smiley]
Kao majstor na ingri šta se istresao po 43000 prije par minuta
Vjerojatno margin