zeko šta je sa tim Dalmatinom ne vjerujem da ću moć u petak ali bi isto volija znat gdje je okupljanje ako se
otvori da stignem navratit?
Okupljanje po Zekinom dogovoru u piceriji Dalmatino …..
Dobro znaš da nisam ništa dogovorio,iz razloga što sam čekao tebe i Mravka u nedoumici hoćemo li u Stare grede
ok… ovo je tema ležerno ali nije u redu da se nas 4-5 čuje na mobitel u petak u 19 i odemo negdi na piće…. nije u redu da se dan i po prije sastanka prepucajemo ja bi ovde ja bi onde pa neče ljudi čitat zadnjih 200 stranica da vide jel sastanak ovamo ili onamo trebalo je kao i uvijek do sada definirat mjesto, dan i sat sastanka barem 5 dana unaprijed i to objavit na forumu. zeko se prije 2-3 dana javio i rekao da će organizirat sve u Dalmatina. Umjesto da se čovjeka pohvali i podrži ispljuvalo ga ko vola u kupusu kao da nam je sljedeći petak prvo i zadnje okupljanje. I sad ti isti nakon 2 dana dopisivanja i skajpanja vračaju lopticu Zeki. vezano za organizaciju ovog sastanka u petak uopće se ne želim uključivat. sve šta dogovorite i ako dogovorite ja prihvačam. a nakon ovog petka ubuduće zabranjujem dolazak na temu i na okupljanja svima ispod 18 godina i onima koji se ponašaju tako[smiley]
To bi bilo to
Dobro jutro svima, nadam se da ste se malo odmorili od mene i mojih postova, i da danas opet neću pričat sam sa sobom.[proud]
nije mi samo jasno šta se triba otganizirat za te grede , nije valjda tolika gužva tamo . Nisam nikad tamo bija pa ću eto svratit u petak u 19 da vidim kako je , ako netko dođe tamo sam……Rekli smo da je Kaštelet posta dosadan i šta sad , grede……..
………dalmatino ili nešto treće uopće me nije briga, a šta se tiče da ljudi neće znat di smo pa ne dolazi nitko novi da će se baš izgubit…..
Vrlo lako je to riješit, samo dredite prioritet, jel to spiza ili druženje. Ako je spiza onda bolje u stare grede a ako je druženje odna je svejedno može i i bilo gdje, a ako su cure onda EKVADOR …
Vrlo lako je to riješit, samo dredite prioritet, jel to spiza ili druženje. Ako je spiza onda bolje u stare grede a ako je druženje odna je svejedno može i i bilo gdje, a ako su cure onda EKVADOR …
vidiš o ovom trećem razlogu kojeg navodiš do sada nismo razmišljali…….[embarass]
ja stojim iza toga( i Fordovog texta) da svaku org. oko okupljanje triba ozbilno shvatit ( mada je tamo 99% zajeb… [lol] ) Priznali ili ne Ford je tu napravio sve tip top.Od vrimena,kontakta…. ” neče niko novi dolazit ?? ” na ovo sigurno ne[bye]
evo ja sam 15.2. opet dole .. dal ima nade??
I mark šta sad kavice nema ? obeča si veliku sa mlikom
Čuo sam da pojedini jaki igrači s burze vole uzet separe u Ekvadoru, i lagano bočica šampanjca ili Black Lable i malo se i lagano opuštaju, a oko njih lagani ples ….[thumbsup]
ja stojim iza toga( i Fordovog texta) da svaku org. oko okupljanje triba ozbilno shvatit ( mada je tamo 99% zajeb… [lol] ) Priznali ili ne Ford je tu napravio sve tip top.Od vrimena,kontakta…. ” neče niko novi dolazit ?? ” na ovo sigurno ne[bye]
evo ja sam 15.2. opet dole .. dal ima nade??
I mark šta sad kavice nema ? obeča si veliku sa mlikom
ima octopus ima , stiže …..pa ne smatraš valjda sebe novim na okupljanjima…..