sjuzann: ” Teško će se oni okupiti, nemaju Forda….[smiley] ” Da im pošaljemo doktora[lol] [lol] [lol]
on bi ih okupia sve na skype…pa održava konferencijsku vezu…[lol] [lol] [lol]
zeko: ” sjuzann: ” Teško će se oni okupiti, nemaju Forda….[smiley] ” Da im pošaljemo doktora[lol] [lol] [lol] ” on bi ih okupia sve na skype…pa održava konferencijsku vezu…[lol] [lol] [lol]
Ma manje više to,samo da nam ne sruši PD[lol] [lol] [lol]
sjuzann: ” zeko: ” sjuzann: ” Teško će se oni okupiti, nemaju Forda….[smiley] ” Da im pošaljemo doktora[lol] [lol] [lol] ” on bi ih okupia sve na skype…pa održava konferencijsku vezu…[lol] [lol] [lol] ” Ma manje više to,samo da nam ne sruši PD[lol] [lol] [lol]
moj zeko, i takva mogućnost postoji…s doktorom se nikad ne zna..[lol] [lol] [lol]
Okupljanje po Zekinom dogovoru u piceriji Dalmatino …..
Neke stvari su za zajebanciju a neke nisu….
Neznam jeli zajebancija ili nije ali bija sam u Dalmatina i pizza je za čistu pericu[thumbsup]
ok… ovo je tema ležerno ali nije u redu da se nas 4-5 čuje na mobitel u petak u 19 i odemo negdi na piće….
nije u redu da se dan i po prije sastanka prepucajemo ja bi ovde ja bi onde
pa neče ljudi čitat zadnjih 200 stranica da vide jel sastanak ovamo ili onamo
trebalo je kao i uvijek do sada definirat mjesto, dan i sat sastanka barem 5 dana unaprijed i to objavit na forumu.
zeko se prije 2-3 dana javio i rekao da će organizirat sve u Dalmatina.
Umjesto da se čovjeka pohvali i podrži ispljuvalo ga ko vola u kupusu kao da nam je sljedeći petak prvo i zadnje okupljanje.
I sad ti isti nakon 2 dana dopisivanja i skajpanja vračaju lopticu Zeki.
vezano za organizaciju ovog sastanka u petak uopće se ne želim uključivat.
sve šta dogovorite i ako dogovorite ja prihvačam.
a nakon ovog petka ubuduće zabranjujem dolazak na temu i na okupljanja svima ispod 18 godina i onima koji se ponašaju tako[smiley]
Moje namjere su u krajnjem slučaju zločeste i ja ću mutit vodu kolko got mogu.
Doktore ja bi u grede iša bolja je spiza aj potrudi se malo
Moje namjere su u krajnjem slučaju zločeste i ja ću mutit vodu kolko got mogu. Doktore ja bi u grede iša bolja je spiza aj potrudi se malo
Ja necu moci u petak doci pa mi je svejedno …..kako Vas volja….