Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Octopus nisam mislila ništa loše[embarass] svi znaju da si me htio povesti sa sobom a ja nisam mogla sa tobom[huh] E sad kad sam vidjela slike mi je zaista žao[lol]

ili drago???[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Octopus nisam mislila ništa loše[embarass] svi znaju da si me htio povesti sa sobom a ja nisam mogla sa tobom[huh] E sad kad sam vidjela slike mi je zaista žao[lol]

još niže
[lol] [lol]

mark1:

mateja: ” Dalmatinci nešto vas Slavonci pozivaju[smiley] ” mateja poz.di si xidila o slavoncima to…..

Mark idi na forum okupljanje Slavonaca[wink]

evo bija …..tribali bi oni odradit sami koje okupljanje pa dase onda ev,nađemo

ajd, laku noč svima!!

mateja: ” mark1: ” mateja: ” Dalmatinci nešto vas Slavonci pozivaju[smiley] ” mateja poz.di si xidila o slavoncima to….. ” Mark idi na forum okupljanje Slavonaca[wink] ” evo bija …..tribali bi oni odradit sami koje okupljanje pa dase onda ev,nađemo

Ja se potpuno slažem sa tim[thumbsup] Ako sam ja mogla doči jednom ka vama a Octopus več više puta, onda bi se i Slavonci mogli jednom okupiti[lol]

[emo_cool]

mark1:

mateja: ” mark1: ” mateja: ” Dalmatinci nešto vas Slavonci pozivaju[smiley] ” mateja poz.di si xidila o slavoncima to….. ” Mark idi na forum okupljanje Slavonaca[wink] ” evo bija …..tribali bi oni odradit sami koje okupljanje pa dase onda ev,nađemo

Ja se potpuno slažem sa tim[thumbsup] Ako sam ja mogla doči jednom ka vama a Octopus več više puta, onda bi se i Slavonci mogli jednom okupiti[lol]

vidjećemo , ali sumnjam…..

Ma nek se jedan uspije sastat sam sa sobom pa će mo doć

Teško će se oni okupiti, nemaju Forda….[smiley]

Zeko di nam je poglavica nesta?

http://www.zezalica.com/hr/best_calls.asp?p=11
.

Zeko di nam je poglavica nesta?

povuka se u šator[lol] [lol]

Teško će se oni okupiti, nemaju Forda….[smiley]

Da im pošaljemo doktora[lol] [lol] [lol]