Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

a da se samo mi dobijemo u ZD.??[thumbsup] češ mi pokazat di imam parcele[cool]

eto, kažu ljudi nije svako zlo za zlo, umjesto u Split mi će mo u Zadru ( tražiti parcele)….[lol]

evo možemo pisat tu šta god očemo al…. nema ..ti specialci so se navukli na taj skyp…dr.nisam čuo skoro 2 dana.
Još jih je sad najmanje iz ST. na toj temi.

evo možemo pisat tu šta god očemo al…. nema ..ti specialci so se navukli na taj skyp…dr.nisam čuo skoro 2 dana. Još jih je sad najmanje iz ST. na toj temi.

Ma dok je Forda, zeke, Marka i Mateje nema straha…..živit će ova tema i dalje…

Ma oktopuse nema ti nikog na skypu samo doktor trkelja

Ma oktopuse nema ti nikog na skypu samo doktor trkelja

Zar i ti sine Bruto[lol] [lol] [lol]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

svojnov9:
Suzani zahvaljujem na kolekciji postajem sakupljač
bit će mi drago upotpunjavati tvoju kolekciju….[thumbsup]

uh jesi zakon i gotovo..

......BESPLATNI SAVJET,NAJSKUPLJI SAVJET...

Dalmatinci nešto vas Slavonci pozivaju[smiley]

mateja poz.di si xidila o slavoncima to…..

mateja: ” Dalmatinci nešto vas Slavonci pozivaju[smiley] ” mateja poz.di si xidila o slavoncima to…..

[shocked][lol] [shocked]

octopus: ” evo ja bi došao u petak a pošto nisam znao kad i di ….morao sam odgodit.[embarass] ” i ja octopuse…[cry]…ma ništa, možemo se opet naći se u Zadru, ovaj put povedi Mateju…

Evo dobro da je Sjuzann tu i misli na mene[proud]

[emo_cool]

mateja: ” Dalmatinci nešto vas Slavonci pozivaju[smiley] ” mateja poz.di si xidila o slavoncima to…..

Mark idi na forum okupljanje Slavonaca[wink]

[emo_cool]

sjuzann: ” octopus: ” evo ja bi došao u petak a pošto nisam znao kad i di ….morao sam odgodit.[embarass] ” i ja octopuse…[cry]…ma ništa, možemo se opet naći se u Zadru, ovaj put povedi Mateju… ” Evo dobro da je Sjuzann tu i misli na mene[proud]

e sad…….?? nizko

Octopus nisam mislila ništa loše[embarass] svi znaju da si me htio povesti sa sobom a ja nisam mogla sa tobom[huh] E sad kad sam vidjela slike mi je zaista žao[lol]

[emo_cool]

New Report

Close