Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Forde si kad probao trejdat?

Ali ima itko na burzi da bar jednom nije pokušao okušat sreču?….. a pogotovo mi forumaši koji smo ionako i ovako svaki dan na internetu…..

Bar bi mi nekog tamo j……, a ne samo nas da ….

da kad imamo keša …

Upravo pogledao satnje fondova na hrportfolio, kad se oni misle oporavit, mislim da će ova godina bit tko će manji minus napravit a ne +. Opet će oni svoju pjesmu da je ulaganje gleda kroz tri godine. Možeš tako i oročit novce. Opet sam zapizdio, ekipa sorry[lol]

Gasim računalo i bježim u mirne vode, tko zna dokle bi me ovo ovdje večeras dovelo….[lol]

deny_08: ” Forde si kad probao trejdat? ” Ali ima itko na burzi da bar jednom nije pokušao okušat sreču?….. a pogotovo mi forumaši koji smo ionako i ovako svaki dan na internetu…..

ja mislim da ako trguješ preko interneta teško možeš odolit da ne pokušaš
[rolleyes]

Ima sam jučer sigurnih 10% u danu pa čak i satu moga sam trejdat ali nisam,danas ostalo za krafne

denny_08 pošto si zapizdia na temi morat ćeš navratit na okupljanje ili ću se ja naljutit pa više nećeš imat mirne vode[lol]

Mark opet skupljaš postove

nisam , zeza me tipkovnica pišem ne gledam na kraju prazno

Tražit ću od Vjeke da vas prebaci na: što smo danas trgovali[tongue][tongue]

Ima sam jučer sigurnih 10% u danu pa čak i satu moga sam trejdat ali nisam,danas ostalo za krafne

bar si iskren pa priznaješ… ima ih puno kojima se to isto desilo pa sad šute ko zaliveni….

New Report

Close