Danas u čitavoj evropi su samo slovenija i španjolska u plusu.
Razlog – jučer i prekjučer su imali potop.
Haha hajde još uvjek je uloženo veće od gubitka ekipa plovimo[bye]
Forde, sorry ako smeta, ali stvarno je ovo tragedija za gledat. Mi kao da trčemo i tražimo crveno u svijetu pa vičemo padamo zbog voga ili zbog onoga.Inače ulazio sam u Atpl kad je bila na 440 pa skočila na 930 , bilo
pa se vratila na 550 i sve sam to prošao, ali me sad ljuti kako tražimo razloge za pad, a ne gledamo sami sebe i tvrtke jel vrijede ili ne….malo brljam ali nema veze …
Danas u čitavoj evropi su samo slovenija i španjolska u plusu.
Razlog – jučer i prekjučer su imali potop.
Znači po tebi sutra…….maloup(proeuropska izvedenica za mići gori)
Forde, sorry ako smeta, ali stvarno je ovo tragedija za gledat. Mi kao da trčemo i tražimo crveno u svijetu pa vičemo padamo zbog voga ili zbog onoga.Inače ulazio sam u Atpl kad je bila na 440 pa skočila na 930 , bilo pa se vratila na 550 i sve sam to prošao, ali me sad ljuti kako tražimo razloge za pad, a ne gledamo sami sebe i tvrtke jel vrijede ili ne….malo brljam ali nema veze …
sorry al mislim da dosta brljaš[lol]
Je plovimo ali sve više pušta na sve strane[pray];;;;lako je za nas Dalmatince mi dobro plivamo,a šta će oni iz unutrašnjosti ,pojasa za spasavanje više nema[undecid][rolleyes]
Ford: ” Danas u čitavoj evropi su samo slovenija i španjolska u plusu. Razlog – jučer i prekjučer su imali potop. ” Znači po tebi sutra…….maloup(proeuropska izvedenica za mići gori)
ma daj .. kao da su drugi u eu bili prije 2 dana u plusu??!! neznam šta je Ford kalkulirao. da je slo.ostala u + je razlog u tome da se burza zatvara u 13. mislim da je u 13. bio plus i tu[smiley]
Forde, sorry ako smeta, ali stvarno je ovo tragedija za gledat. Mi kao da trčemo i tražimo crveno u svijetu pa vičemo padamo zbog voga ili zbog onoga.Inače ulazio sam u Atpl kad je bila na 440 pa skočila na 930 , bilo
pa se vratila na 550 i sve sam to prošao, ali me sad ljuti kako tražimo razloge za pad, a ne gledamo sami sebe i tvrtke jel vrijede ili ne….malo brljam ali nema veze …
Kolega a da promisliš o namjernim rušenjima kad ti u pet dana padne 59% a onda pomalo gore i kao zeleni se.Neko se zabavlja sa našim novčićima a mi se veselimo….[thumbsup]
svojnov9:
Je plovimo ali sve više pušta na sve strane[pray];;;;lako je za nas Dalmatince mi dobro plivamo,a šta će oni iz unutrašnjosti ,pojasa za spasavanje više nema[undecid][rolleyes]
Haha nama za ramena….[bye]
ma daj .. kao da su drugi u eu bili prije 2 dana u plusu??!! neznam šta je Ford kalkulirao. da je slo.ostala u + je razlog u tome da se burza zatvara u 13. mislim da je u 13. bio plus i tu[smiley]
Misliš da je ekipa(investitori)pred ručak manje optimistična…