@zeko
Misliš na konobu????
Ma to je bar lako,,pa svak će primit ovako dobru ekipu ka šta smo mi[thumbsup]
je da su nam takujini malo otanili ova dva dana a oli to gazda vidi[cool]
Šta ali? Ne boj se brati jabuke kad ti lijepo mašu sa grana. Neće te nitko istirati…[lol] [lol]
Nisi razumila,s čime više kupit.
Imaš li za posuditi[wink]
ivanasi: ” Šta ali? Ne boj se brati jabuke kad ti lijepo mašu sa grana. Neće te nitko istirati…[lol] [lol] ” Nisi razumila,s čime više kupit. Imaš li za posuditi[wink]
Meni daj 50000 ja ti garantiram 7-8% za dvadeset dana.
@zeko Misliš na konobu???? Ma to je bar lako,,pa svak će primit ovako dobru ekipu ka šta smo mi[thumbsup] je da su nam takujini malo otanili ova dva dana a oli to gazda vidi[cool]
Mravak stvarno ozbiljno,tribaš rješiti sa doktorom oćemo li u petak stare grede da ljudi znaju di će doći
zeko:
”
ivanasi: ” Šta ali? Ne boj se brati jabuke kad ti lijepo mašu sa grana. Neće te nitko istirati…[lol] [lol] ” Nisi razumila,s čime više kupit. Imaš li za posuditi[wink]
”
Meni daj 50000 ja ti garantiram 7-8%.
S čim mi garantiraš?[lol] [lol]
A margin?
svojnov9: ” zeko: ” ivanasi: ” Šta ali? Ne boj se brati jabuke kad ti lijepo mašu sa grana. Neće te nitko istirati…[lol] [lol] ” Nisi razumila,s čime više kupit. Imaš li za posuditi[wink] ” Meni daj 50000 ja ti garantiram 7-8%. ” S čim mi garantiraš?[lol] [lol] A margin?
Ugovorom npr.
…da ugovorom, a iza tvog potencijalnog gubitka onda treba stajati kuća ili zemljište ili brod…kao garancija
ma nema veze, i onako se neće dogoditi…
a ja vas sve lijepo pozdravljam i odoh u krpe[yawn]
sutra je novi, svježi dan, nek nam svima počne lijepo
Zbog margina djelomično se sve ovo i odigravalo naravno uz krizu svjetskih burzi.
Zbog margina djelomično se sve ovo i odigravalo naravno uz krizu svjetskih burzi.
Neko te skypnio ukljući skype ….. zelebe …