Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

alabama može link za amere……

http://finance.yahoo.com/indices?e=nasdaq

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

hvala nina ima sam ga negdi ali izbrisa jer smo u biti mi ti koji odlučujemo kretanje na svjetskom tržištu..[tongue]

hvala nina ima sam ga negdi ali izbrisa jer smo u biti mi ti koji odlučujemo kretanje na svjetskom tržištu..[tongue]

Skužila sam da smo mi začetnici svega 🙂

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

nego nema mi posejdona nigdi nije mi posla ni jednu fotku iz zadra…….

a i vjeko moga je ovdje na temi napisat kako smo se skupili inače je prošlo nezapaženo…….

Samozatajan sam [smiley][smiley][smiley]

A i curi sam rekao da moram raditi cijeli vikend [smiley]

Suricata suricatta

Samozatajan sam [smiley][smiley][smiley]

A i curi sam rekao da moram raditi cijeli vikend [smiley]

Daj mi reci nesto………Prica se da si bio zabrinut ,kad je Posejdon dobio sms od jednog forumasa

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Ma jel’da? Pa dok znam tko mi harači forumom, naravno da sam zabrinut [smiley][smiley]

Dobro da si me podsjetio na to. Nego, kad znaš kaj se priča, jel znaš i kaj sam rekao da ću učiniti u pogledu toga da ne budem zabrinut? [thumbsup]

Suricata suricatta

Pozdravljam društvo,vidim da se optimizam pomalo vraća,nadam se da su tablete djelovale i možda će te već sutra moć prestat sa terapion[thumbsup]
Ninna ne mogu da se ne izjasnim ali od kad sam te vidio uživo stvarno ti ovaj avatar ne dolikuje,ako triba pomoć naći ćemo ti drugi[proud]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

vjeko: ” Samozatajan sam [smiley][smiley][smiley] A i curi sam rekao da moram raditi cijeli vikend [smiley] ” Daj mi reci nesto………Prica se da si bio zabrinut ,kad je Posejdon dobio sms od jednog forumasa

E ovo je već zabrinjavajuće od koga si ti moga dobiti informaciju[undecid]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Pozdravljam društvo,vidim da se optimizam pomalo vraća,nadam se da su tablete djelovale i možda će te već sutra moć prestat sa terapion[thumbsup]

Neki nisu ni trebali počimati sa terapijom…. propali slučajevi….
Zeko jesi dogovorijo sve u Dalmatina?

New Report

Close