hvala nina ima sam ga negdi ali izbrisa jer smo u biti mi ti koji odlučujemo kretanje na svjetskom tržištu..[tongue]
hvala nina ima sam ga negdi ali izbrisa jer smo u biti mi ti koji odlučujemo kretanje na svjetskom tržištu..[tongue]
Skužila sam da smo mi začetnici svega 🙂
Samozatajan sam [smiley][smiley][smiley]
A i curi sam rekao da moram raditi cijeli vikend [smiley]
Samozatajan sam [smiley][smiley][smiley]
A i curi sam rekao da moram raditi cijeli vikend [smiley]
Daj mi reci nesto………Prica se da si bio zabrinut ,kad je Posejdon dobio sms od jednog forumasa
Ma jel’da? Pa dok znam tko mi harači forumom, naravno da sam zabrinut [smiley][smiley]
Dobro da si me podsjetio na to. Nego, kad znaš kaj se priča, jel znaš i kaj sam rekao da ću učiniti u pogledu toga da ne budem zabrinut? [thumbsup]
Pozdravljam društvo,vidim da se optimizam pomalo vraća,nadam se da su tablete djelovale i možda će te već sutra moć prestat sa terapion[thumbsup]
Ninna ne mogu da se ne izjasnim ali od kad sam te vidio uživo stvarno ti ovaj avatar ne dolikuje,ako triba pomoć naći ćemo ti drugi[proud]
vjeko: ” Samozatajan sam [smiley][smiley][smiley] A i curi sam rekao da moram raditi cijeli vikend [smiley] ” Daj mi reci nesto………Prica se da si bio zabrinut ,kad je Posejdon dobio sms od jednog forumasa
E ovo je već zabrinjavajuće od koga si ti moga dobiti informaciju[undecid]
Pozdravljam društvo,vidim da se optimizam pomalo vraća,nadam se da su tablete djelovale i možda će te već sutra moć prestat sa terapion[thumbsup]
Neki nisu ni trebali počimati sa terapijom…. propali slučajevi….
Zeko jesi dogovorijo sve u Dalmatina?