Obavijest za cijenjene kolege Nakon dokazane učinkovitosti konzumiranja u vrijeme nažešče korekcije uprava je donila slijedeču poslovnu odluku;;;;; Cijena parfumirane rakije od limuna formirat će se na bazi dnrvne cijene nafte na marketu u omijeru litra -galon[lol] [lol]
ISPRAVAK ;;;litra -barel[cool]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
Alabama: ” Evo, javili mi da nije slom burze i da upalim comp. U Europi je “semafor” malo zeleno, malo crveno. U Španjolskoj je loše, čujem da su i Real prodali, tako da Barcelona više nema rivala. I Maminjo je u gabuli, natrpao se HT-a (par tisića punomoći) pa i on razmišlja da primjeni Španjolsku taktiku. Izgleda da ću morati mjenjati avatar.[wink] ” alabama baš sam te pohvalija na onom drugom dijelu da si dobro procijenija jučer da se konjica danas nakratko samo pokazuje……
Evo, dobrih VIJESTI. U SAD smanjili kmt. na svega 0,75% da se ne uđe u recesiju. Sada će tamo počet trgovanje. Očekuje se ZELENO što će se sutra odraziti na nas. E pa sutra je gotovo[thumbsup]
Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.
mravak:
”
Obavijest za cijenjene kolege Nakon dokazane učinkovitosti konzumiranja u vrijeme nažešče korekcije uprava je donila slijedeču poslovnu odluku;;;;; Cijena parfumirane rakije od limuna formirat će se na bazi dnrvne cijene nafte na marketu u omijeru litra -galon[lol] [lol]
”
ISPRAVAK ;;;litra -barel[cool]
mravak jel to platiš litru dobiješ barel…..???
mateja di si octopus je jutros aktivan……
Ja sam bila na poslu jer imam trenutno od toga više nego od dionica [lol]
[emo_cool]
mark1:
”
mateja di si octopus je jutros aktivan……
”
Ja sam bila na poslu jer imam trenutno od toga više nego od dionica [lol]
neka si ti nama došla……
A vidim da se je situacija od jutros ipak malo popravila, samo neka ide tako naprijed[thumbsup]
[emo_cool]
mravak jel to platiš litru dobiješ barel…..???
Može ima vode razvodnit ću je,vama i onako sve to kratko traje[wink]
Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.
forde šta si se stisa pij neki enjegi 7 dcl , rizling ka ja i udri po ribi……..
Radim još….. moram zaraditi 15 % za ove iz prvog stupa i još 4 posto za sebe u drugom stupu
alabama tvoje procojene su in
procjene su mu odlične ali su mu savjeti katastrofalni