Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

ima nas još živih

bravo niksone na nas izgleda teže djeluje jedna doza……

Ma ja ti volim više domaću radinost pripravke na bazi loze

[thumbsup][thumbsup][thumbsup]

ajde biče o.k. danas. neke moje su več u zelenom….,zeko obranio koei…idemo dalje

.

Evo, javili mi da nije slom burze i da upalim comp. U Europi je “semafor” malo zeleno, malo crveno. U Španjolskoj je loše, čujem da su i Real prodali, tako da Barcelona više nema rivala. I Maminjo je u gabuli, natrpao se HT-a (par tisića punomoći) pa i on razmišlja da primjeni Španjolsku taktiku. Izgleda da ću morati mjenjati avatar.[wink]

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

.

Vidi našeg Marka1 kako se raspisa….
Napokon jedan zanmljiv post[smiley]

Obavijest za cijenjene kolege
Nakon dokazane učinkovitosti konzumiranja u vrijeme nažešče korekcije uprava je donila slijedeču poslovnu odluku;;;;;
Cijena parfumirane rakije od limuna formirat će se na bazi dnrvne cijene nafte na marketu u omijeru litra -galon[lol]
[lol]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Evo, javili mi da nije slom burze i da upalim comp. U Europi je “semafor” malo zeleno, malo crveno. U Španjolskoj je loše, čujem da su i Real prodali, tako da Barcelona više nema rivala. I Maminjo je u gabuli, natrpao se HT-a (par tisića punomoći) pa i on razmišlja da primjeni Španjolsku taktiku. Izgleda da ću morati mjenjati avatar.[wink]

alabama baš sam te pohvalija na onom drugom dijelu da si dobro procijenija jučer da se konjica danas nakratko samo pokazuje……

Obavijest za cijenjene kolege
Nakon dokazane učinkovitosti konzumiranja u vrijeme nažešče korekcije uprava je donila slijedeču poslovnu odluku;;;;;
Cijena parfumirane rakije od limuna formirat će se na bazi dnrvne cijene nafte na marketu u omijeru litra -galon[lol]
[lol]

[smiley][smiley][smiley][smiley][smiley][smiley] galoni , naj….. smo….

Mravak da se nisi usudio, ti si mi za sad jedini spas bio [angry]

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

New Report

Close