Evo ukratko sam svratio,Niksone vidim da sam sa sobom pišeš nisam sve skonta od silne navale,svima sam podilio tablete tek sad vidim da samo tebi nisam,dolazim do tebe da nebi bilo kasno[lol] [lol] [lol]
Evo ukratko sam svratio,Niksone vidim da sam sa sobom pišeš nisam sve skonta od silne navale,svima sam podilio tablete tek sad vidim da samo tebi nisam,dolazim do tebe da nebi bilo kasno[lol] [lol] [lol]
Zeko zahe….. si me dao si mi crvenu tabletu …. a, ne zelenu ….. Ostat će samo ovo od tebe …..
Mark šta si kupija od ribe
četri lubina iz ribogojilišta , kil gavuna i malo mola sa parangala za jugu i malo kozica radi ove moje manje gušta u tome…..
nikson: ” Mark šta si kupija od ribe ” četri lubina iz ribogojilišta , kil gavuna i malo mola sa parangala za jugu i malo kozica radi ove moje manje gušta u tome…..
mark pa ja mislio da si ti ribar i po duši i srcu … lubin iz ribogojilišta ?? neznam dal nije korekcija bolja[lol]
neidem sada nigdi octopus , ja volim toplo vrime , evo sad mi bija prijatelj , dogovorili se da odemo negdi samo za glavu razbistrit.,….., a ove uzimam kad mi ništa drugo ne odgovara…..probaćeš jednom kod mene ….dogovoreno ??
mateja di si octopus je jutros aktivan……
evo malo dokupujem!! razmišljam da prodam stan u dalmaciji i uložim
[proud]