Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ma na kanditu ni nema kupnje ,
ali sutra pred otvaranje vidit češ kolika će gužva bit[undecid] a ja ti se nevolim gužvat pa ću udrit po prodaji kad se malo približi kupnji[proud]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

prodaješ kandit sutra??
oli si smislija neki opaki plan?

Malo si udrija na svoj račun al šta se može

niksone ne kuže oni to… đaba njima objašnjavat….

Dakle vi smatrate da je sztra dan D da se trend okreće

mravak mislim da kužim tvoju logiku ulaganja… nijedna tvoja dionica nema P/E veći od 12….
šteta je to prodavat, pogotovo sutra…. onu jednu šta sam ti rekao na PM triba riješit nakon korekcije , ne zbog fundamentalnih razloga već zbog psiholoških….

danas je padalo progresivno i degresivno…. sutra će se uravnotežit i padat će proporcionalno….

A ovi proporcionalni pad bi me treba veslit?

Ja to nisam reka[huh],ali očekujem da amerika okrene ,naftu će srušit ispod 80$,izgleda da je oni nihov šerif je odlučija zaustavit pad po svaku cijenu.

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

a niksone….
pa kako se naši političari hvale da je situacija u hrvatskoj stabilna?
pa već 200 godina smo točno 300% siromašniji od njemačke…..i koliko se oni god trudili i upirali razlika uvik ostaje ista.

nikson: ” Dakle vi smatrate da je sztra dan D da se trend okreće ” Ja to nisam reka[huh],ali očekujem da amerika okrene ,naftu će srušit ispod 80$,izgleda da je oni nihov šerif je odlučija zaustavit pad po svaku cijenu.

Tako je mravak… nafta će pojeftinit 20% u odnosu na prije 10 dana ( naravno INA neće snizit cijene).
Ova korekcija ne služi da multimilijuneri završe na prosjački štap već služi da ovi koji su na prosjačkom štapu ostanu i bez njega.

Ina spušta cijene ako se ne varam

Preuzeću metodu kalkulatora pa šta je najviše palo od 01 01 08 to kupujem

New Report

Close