Ma na kanditu ni nema kupnje ,
ali sutra pred otvaranje vidit češ kolika će gužva bit[undecid] a ja ti se nevolim gužvat pa ću udrit po prodaji kad se malo približi kupnji[proud]
Malo si udrija na svoj račun al šta se može
niksone ne kuže oni to… đaba njima objašnjavat….
mravak mislim da kužim tvoju logiku ulaganja… nijedna tvoja dionica nema P/E veći od 12….
šteta je to prodavat, pogotovo sutra…. onu jednu šta sam ti rekao na PM triba riješit nakon korekcije , ne zbog fundamentalnih razloga već zbog psiholoških….
Dakle vi smatrate da je sztra dan D da se trend okreće
danas je padalo progresivno i degresivno…. sutra će se uravnotežit i padat će proporcionalno….
Dakle vi smatrate da je sztra dan D da se trend okreće
Ja to nisam reka[huh],ali očekujem da amerika okrene ,naftu će srušit ispod 80$,izgleda da je oni nihov šerif je odlučija zaustavit pad po svaku cijenu.
a niksone….
pa kako se naši političari hvale da je situacija u hrvatskoj stabilna?
pa već 200 godina smo točno 300% siromašniji od njemačke…..i koliko se oni god trudili i upirali razlika uvik ostaje ista.
nikson: ” Dakle vi smatrate da je sztra dan D da se trend okreće ” Ja to nisam reka[huh],ali očekujem da amerika okrene ,naftu će srušit ispod 80$,izgleda da je oni nihov šerif je odlučija zaustavit pad po svaku cijenu.
Tako je mravak… nafta će pojeftinit 20% u odnosu na prije 10 dana ( naravno INA neće snizit cijene).
Ova korekcija ne služi da multimilijuneri završe na prosjački štap već služi da ovi koji su na prosjačkom štapu ostanu i bez njega.