Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Ej forde sad sam stvarno siguran da je sve ovo urota protiv tebe evo je i Vjeku dovukla.Ne daj se Forde ja sam uz tebe dok me ne ispraše.

taman sam se drchipa riješio … kad evo ninne….

Ništa društvo vrijeme je za poć’ na spavanje, sutra su novi radni pohodi.
Uljepšali ste mi večer.
I veseli me to što smo danas natukli 10 stanica bez većine dalmatinaca, pa nek’ vide kako je to kad kasniš

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Ej forde sad sam stvarno siguran da je sve ovo urota protiv tebe evo je i Vjeku dovukla.Ne daj se Forde ja sam uz tebe dok me ne ispraše.

Isprašit će te sigurno… ali ne vidiš šta meni rade….ovaj fantom me moderira nakon 1950 postova… a mark i ninna bi se smijali oko glave da nemaju uši….

Hehehehehe,

Forde, ovo je tvoja godina patnje, izuzev portfelja [smiley][smiley][smiley]

Ljudi, ‘noć!

Suricata suricatta

Ništa društvo vrijeme je za poć’ na spavanje, sutra su novi radni pohodi. Uljepšali ste mi večer. I veseli me to što smo danas natukli 10 stanica bez većine dalmatinaca, pa nek’ vide kako je to kad kasniš

ninna šalio sam se ….samo ti piši…..

odoše svi spavat… jedino mravak razrađuje taktiku za sutra… želi uć ispod -10%… zakon je na njegovoj strani… a šta meni sad preostaje nego brojit postove i učitavanja…. sutra malo bacit oko na IGH,IPKK,KOEI i JDOS…

Forde zamolija bi te da i ti ne pišeš par dana evo kidam od smija cilo popodne[lol]

Forde ovo mi nije baš drago EU, Francuzi-6.83,Španjolci -7.13,Norvežani -6.51, Nizozemci -6.14……..svi redom niže nego na zatvaranju naše burze u 16h,
ostaje nam vidit šta će noćas Azija napravit i[pray]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

i onda u američkim filmovima kažu da računovođe nemaju smisla za humor….
bravo niksone… samo tako nastavi… i nek se ninna,mateja,sjuzann,ivanasi… ugledaju na tebe

Forde ovo mi nije baš drago EU, Francuzi-6.83,Španjolci -7.13,Norvežani -6.51, Nizozemci -6.14……..svi redom niže nego na zatvaranju naše burze u 16h, ostaje nam vidit šta će noćas Azija napravit i[pray]

nije ni meni drago… a i kupnja je kod nas jako slaba… ne znam jesi li primjetio situaciju na IPKK[smiley]
vidit ćemo sutra, ne isplati se živcirat, mislim ako i bude padalo da će past manje nego danas….

Malo si udrija na svoj račun al šta se može

New Report

Close