Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Vidim da ti ford nešto inkognito pregovarate pa pomislih da je novo okupljanje

nikson: ” Jel se to organizira okupljanje u šibeniku? ” Biče si miša pića ka šta i jesi.[rolleyes]

mravak nemoj mi pobočnika napadat… pa vidio si na svoje oči da je čovjek antialkoholičar, nepušać i vegetarijanac

mravak ja se ne mogu napit ako ne mišam

Sory, ali to je tebi forde bilo namjenjeno,samo sam krivi post ponovija[pray]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Ford: ” ninna šta sam to u subotu napravio da sam zaslužio automatski crveni karton….? ” Čekaj da se sjetim [lol]

ti si me već u subotu predložila za moderiranje… a tvoj frend vjeko je otišao korak dalje i rekao je da me neće moderirat već da će ukinit moj nick….spominja je i neku zabranu pristupa….nisam ga skužia … zujila mi je kokta u ušima…..

Ti si izmiša sve sokove i vode restorana
[rolleyes]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Sory, ali to je tebi forde bilo namjenjeno,samo sam krivi post ponovija[pray]

Onda dobro…. stani u red….

Forde šta ne valja sad? bilo ti je obećano puno toga u subotu i ništa nije bilo ispunjeno,, ali vidim da je lagano došlo vrijeme da se riječi pretvore u djela

p.s. e Vjeko fali mi i smajl nekog anđela, nevinašca…..

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

je … baš sam tija reć da ti to fali….

Da ninna, baš bi mogli tvoj avatar pretvorit u neki emoticon [smiley][smiley][smiley]

Suricata suricatta

Hallo!!!! Želiš reći da nisao anđeo??

Da ninna, baš bi mogli tvoj avatar pretvorit u neki emoticon [smiley][smiley][smiley]

Bravo!! Od prvog dana me nešto mučilo, sad sam tek shvatila, ne paše mi avatar uz moju osobnost. Ovaj avatar em je vrag, em izgleda zbunjeno, em je beba

New Report

Close