Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Octopus nisi normalan, trbuh me boli

Slažem se sa ovim prije zareza.

A sorry, ne mogu si pomoći. NE smijem se tebi već octopusu. A tek sam zaboravila na to

Iskustvo - ime koje čovjek daje svojim greškama

Ford: ” ninna: ” Bila je panika, nije mogao sam, pa je zvao pomoć ” Nina svaka čast… tebe ću pohvalit… bolje te slušaju nego mene… imenovat ćemo te za novog poglavicu ” To je autoritet, a ne ja, pogledam se u ogledalo i uplašim se onog šta vidim[undecid]

Alabama tu me slušaju jer me ne poznaju, eh kad bi tako bilo inače

sorry Ford ….znaš da je danas takav dan. neki na tabletama a neki da ne kukamo pričamo gluposti[thumbsup]

To je autoritet, a ne ja, pogledam se u ogledalo i uplašim se onog šta vidim[undecid]
[/quot

je,je… biće je Posejdon povalio pola Zagreba….

A sorry, ne mogu si pomoći. NE smijem se tebi već octopusu. A tek sam zaboravila na to

zašto meni ?? nemoj gledat previše fotke[bye]

sorry Ford ….znaš da je danas takav dan. neki na tabletama a neki da ne kukamo pričamo gluposti[thumbsup]

u redu octopuse… tebi je izletilo, tako i meni nekad … ali ninna…. ona je od večeras na tapetu…

ninna: ” A sorry, ne mogu si pomoći. NE smijem se tebi već octopusu. A tek sam zaboravila na to ” zašto meni ?? nemoj gledat previše fotke[bye]

A zašto? Danas sam se popodne smijala tome, i sad si me opet podsjetio [lol]

Mogu ti biti na tapeti, poslije onog u subotu [thumbsup]

Mogu ti biti na tapeti, poslije onog u subotu [thumbsup]

pai u subotu nisi bila baš dobra….

ninna: ” Mogu ti biti na tapeti, poslije onog u subotu [thumbsup] ” pai u subotu nisi bila baš dobra….

Ma da nešto sam propustija forde?[shocked]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

[huh]

New Report

Close