Ljudi moji pa šta ste vi radili u subotu da ste danas tako naspidirani[shocked] Jedva sam uspjela sve pročitati do sada i vidim da svi nešto plačete[cry] zbog dionica. Izgleda da sam ja jedina što plačem jer ne mogu biti sa vama a ne zbog dionica[proud]
Svaka čast Mateja i nama je žao,evo moram ići a šta se dogovorite za restoran ja sam za[thumbsup]
a zeko ko te natra u ipkk? dalmatino ti je daleko od kuće, nemoj da te policija ustavi i uzme dozvolu
zovi juru,doli ti je
a zeko ko te natra u ipkk? dalmatino ti je daleko od kuće, nemoj da te policija ustavi i uzme dozvolu zovi juru,doli ti je
Ma di je Jure …. da me spasi ….
a zeko ko te natra u ipkk? dalmatino ti je daleko od kuće, nemoj da te policija ustavi i uzme dozvolu zovi juru,doli ti je
Nebi ni tebi bilo loše da svratiš do nas malo na “rehabilitaciju”[thumbsup]
jure danas roka, di on uđe tu je masakr. valjda ćemo se vidit uskoro. imam ja svog doktora
jure danas roka, di on uđe tu je masakr. valjda ćemo se vidit uskoro. imam ja svog doktora
Imaš PM
spiderwmen: ” jure danas roka, di on uđe tu je masakr. valjda ćemo se vidit uskoro. imam ja svog doktora ” Imaš PM
nisam primetia[lol]
zeko koja ti je ovo????
lipo je nama doktor reka… pazite šta pišete… puno nas ljudi čita…. a mi ne slušamo doktora
Upravo sam dobila jednu lijepu fotku i na njoj dva manekena[cool]
Ajde kad neće nitko da puta….tko je to na slici?
Bit će doktor i alabama?
a Calypso ( nije baš …. ali imam veze ) … .a Stare Grede … ( još bolje )
Doktore ne znam po čemu su Calypso i Stare Grede bolje ili gore od Dalmatina ( na Žnjanu/Pazdigradu)??
Ima petaka za sve birtije… godina je tek počela… ako je Zeko za ovaj petak predložio Dalmatino ajmo tamo.
A u Calypso,Stare Grede i ostale ćemo redom sljedečih petaka… pa di bude najbolje tu ćemo se zadržat i više petaka…
Mislim da je to bolji plan nego da se do petka popodne prepiremo kuda ćemo.
A mirni restoran ili pizzeriju koja zimi radi do 2 ili 3 sata ujutro nećeš naći.
Ne znam koliko je prikladno ići gdje je milijun decibela… bili smo na prvom okupljanju u Akvarela i uopće nije prikladno za ovakvu vrstu okupljanja….
Iza ponoći kome se ide dalje u život neka ide… ne mora to uopće biti restoran….
mateja:
”
Upravo sam dobila jednu lijepu fotku i na njoj dva manekena[cool]
”
Ajde kad neće nitko da puta….tko je to na slici?
Bit će doktor i alabama?
prije bi reka da si ti kandidat………,