E zaboravi Forda sam zva i ne javlja se,a lipo sam mu reka da što se tiče tableta neka se savjetuje sa lječnikom imam osjećaj da je u komi,a navodno da je doktor na inekcijama A vi šta je sa Vama[lol] [lol] [lol]
Meni je glavno da nisam na doktoru… a za tablete ću lako….
[smiley][smiley]
A što se tiče novoga “mista” za okupljanje… a zašto to ne bi bilo recimo kakava pizzerija u Fiume, ha? Zašto ne biste došli u goste? I u Rijeci ima pizzerija… za prste polizat!!
Kolegice nemam ništa protiv ovog prijedloga…ali nema smisla da nas iz dalmacije dođe 15 a vas tu fiumana bude 2 ili 1.
Prvo formirajte grupu, organizirajte par sastanaka i mi ćemo vam se onda za koji mjesec rado pridržiti.
U međuvremenu nastavljamo sa okupljanjima u bazi tj u Splitu
Evo društvo,što se tiče novog mista okupljanja postoji mogućnost da dobijemo misto u pizzeriji Dalmatino nadam se da Vam je poznato to misto
Zeko, u potpunosti podržavam tvoju ideju da sljedeće okupljanje bude u pizzeriji Dalmatino na Žnjanu/Pazdigradu.
Molim ako ima tko šta protiv ili neku drugu informaciju da to danas napiše na temi ( ovo se odnosi samo na one koji u petak planiraju doći).
U koliko nitko nema ništa protiv molim te zeko da već sutra ujutro sa gazdom sve dogovoriš.
S,Baracuda ovaj vikend smo bili u Zadru i vidiš šta se danas dogodi,mislim da bi bilo previše još jedan izlet[bye]
zeko:
”
Evo društvo,što se tiče novog mista okupljanja postoji mogućnost da dobijemo misto u pizzeriji Dalmatino nadam se da Vam je poznato to misto
”
Zeko, u potpunosti podržavam tvoju ideju da sljedeće okupljanje bude u pizzeriji Dalmatino na Žnjanu/Pazdigradu.
Molim ako ima tko šta protiv ili neku drugu informaciju da to danas napiše na temi ( ovo se odnosi samo na one koji u petak planiraju doći).
U koliko nitko nema ništa protiv molim te zeko da već sutra ujutro sa gazdom sve dogovoriš.
kskhfhgrzr cnchjhgfu vjnv jerhflsh ienncksjc fjezwrsbc dkdwjfnvv……….
Zeko i ja bi tizi tvojih tableturina[rolleyes]
[lol] [lol] [lol]
Kad sam ti govorio,a ti mene ne slušaš nego “skypaše”, vidiš da im ni inekcije ne pomažu[lol] [lol] [lol]
Ford: ” zeko: ” Evo društvo,što se tiče novog mista okupljanja postoji mogućnost da dobijemo misto u pizzeriji Dalmatino nadam se da Vam je poznato to misto ” Zeko, u potpunosti podržavam tvoju ideju da sljedeće okupljanje bude u pizzeriji Dalmatino na Žnjanu/Pazdigradu. Molim ako ima tko šta protiv ili neku drugu informaciju da to danas napiše na temi ( ovo se odnosi samo na one koji u petak planiraju doći). U koliko nitko nema ništa protiv molim te zeko da već sutra ujutro sa gazdom sve dogovoriš. ” kskhfhgrzr cnchjhgfu vjnv jerhflsh ienncksjc fjezwrsbc dkdwjfnvv……….
Na kojima si ti Mark[lol] [lol] [lol]
kskhfhgrzr cnchjhgfu vjnv jerhflsh ienncksjc fjezwrsbc dkdwjfnvv……….
zeko, evo prijatelj mark nije toliko na skypu…. pa šta mu je korist