Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

E zaboravi Forda sam zva i ne javlja se,a lipo sam mu reka da što se tiče tableta neka se savjetuje sa lječnikom imam osjećaj da je u komi,a navodno da je doktor na inekcijama A vi šta je sa Vama[lol] [lol] [lol]

Meni je glavno da nisam na doktoru… a za tablete ću lako….
[smiley][smiley]

A što se tiče novoga “mista” za okupljanje… a zašto to ne bi bilo recimo kakava pizzerija u Fiume, ha? Zašto ne biste došli u goste? I u Rijeci ima pizzerija… za prste polizat!!

Kolegice nemam ništa protiv ovog prijedloga…ali nema smisla da nas iz dalmacije dođe 15 a vas tu fiumana bude 2 ili 1.
Prvo formirajte grupu, organizirajte par sastanaka i mi ćemo vam se onda za koji mjesec rado pridržiti.
U međuvremenu nastavljamo sa okupljanjima u bazi tj u Splitu

Evo društvo,što se tiče novog mista okupljanja postoji mogućnost da dobijemo misto u pizzeriji Dalmatino nadam se da Vam je poznato to misto

Zeko, u potpunosti podržavam tvoju ideju da sljedeće okupljanje bude u pizzeriji Dalmatino na Žnjanu/Pazdigradu.
Molim ako ima tko šta protiv ili neku drugu informaciju da to danas napiše na temi ( ovo se odnosi samo na one koji u petak planiraju doći).
U koliko nitko nema ništa protiv molim te zeko da već sutra ujutro sa gazdom sve dogovoriš.

S,Baracuda ovaj vikend smo bili u Zadru i vidiš šta se danas dogodi,mislim da bi bilo previše još jedan izlet[bye]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

Zeko i ja bi tizi tvojih tableturina[rolleyes]

zeko:

Evo društvo,što se tiče novog mista okupljanja postoji mogućnost da dobijemo misto u pizzeriji Dalmatino nadam se da Vam je poznato to misto

Zeko, u potpunosti podržavam tvoju ideju da sljedeće okupljanje bude u pizzeriji Dalmatino na Žnjanu/Pazdigradu.
Molim ako ima tko šta protiv ili neku drugu informaciju da to danas napiše na temi ( ovo se odnosi samo na one koji u petak planiraju doći).
U koliko nitko nema ništa protiv molim te zeko da već sutra ujutro sa gazdom sve dogovoriš.

kskhfhgrzr cnchjhgfu vjnv jerhflsh ienncksjc fjezwrsbc dkdwjfnvv……….

Zeko i ja bi tizi tvojih tableturina[rolleyes]

[lol] [lol] [lol]
Kad sam ti govorio,a ti mene ne slušaš nego “skypaše”, vidiš da im ni inekcije ne pomažu[lol] [lol] [lol]

Tko je ovog skajpnia?[lol] [lol] [lol]
Mislim na gornju poruku od marka

Ford: ” zeko: ” Evo društvo,što se tiče novog mista okupljanja postoji mogućnost da dobijemo misto u pizzeriji Dalmatino nadam se da Vam je poznato to misto ” Zeko, u potpunosti podržavam tvoju ideju da sljedeće okupljanje bude u pizzeriji Dalmatino na Žnjanu/Pazdigradu. Molim ako ima tko šta protiv ili neku drugu informaciju da to danas napiše na temi ( ovo se odnosi samo na one koji u petak planiraju doći). U koliko nitko nema ništa protiv molim te zeko da već sutra ujutro sa gazdom sve dogovoriš. ” kskhfhgrzr cnchjhgfu vjnv jerhflsh ienncksjc fjezwrsbc dkdwjfnvv……….

Na kojima si ti Mark[lol] [lol] [lol]

kskhfhgrzr cnchjhgfu vjnv jerhflsh ienncksjc fjezwrsbc dkdwjfnvv……….

zeko, evo prijatelj mark nije toliko na skypu…. pa šta mu je korist

zeko daj šta daš……

neko igra šah pa poludi…. neko kopa krumpire pa poludi… aj ti sad budi pametan

New Report

Close