Okupljanje forumaša Dalmacije

Naslovnica Forum Razno Ležerno… Okupljanje forumaša Dalmacije

Izgleda da su IPKK skinili sa burze…. mravak to šta imaš morat ćeš prodat preko Malog oglasnika….

Izgleda da su IPKK skinili sa burze…. mravak to šta imaš morat ćeš prodat preko Malog oglasnika….

Daj nek se javi, pa neka i moje stavi u paket[undecid]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

mravak izgleda da si bio u pravu, IPKK je ipak danas malo pretjerao….

A forde ,kako bi neko zaradio kad neko drugi nebi pretjerivao[rolleyes]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

nemojte se vas dva još naljutit na mene… moje su pale koliko i vaše….

nemojte se vas dva još naljutit na mene… moje su pale koliko i vaše….

Znaš ti onu digo trči pas, digo zec[proud]

Danas su svi trčali nizbrdo…. ne vidim neke velike iznimke….a ako je i ima ta će sutra oplest

Danas su svi trčali nizbrdo…. ne vidim neke velike iznimke….a ako je i ima ta će sutra oplest

Mislim da je na granici margin call,to će biti najgore

Moj mobitel je isključen…..

Evo društvo,što se tiče novog mista okupljanja postoji mogućnost da dobijemo misto u pizzeriji Dalmatino nadam se da Vam je poznato to misto.Ovdje se uistinu mora rezervirati pa ako niste ništa drugo našli izjasnite se da se odlučimo hoćemo li to potvrditi.
Račune zaključuju oko ponoći pa imamo manevra malo više ostati,s tim da imaju teracu koja će ovo lito dobro doći
E sad znam da poslije ovoga dana nije nikome do ničega,ali drž te se one što nas ne ubije to nas ojača[lol] [lol] [lol]

E zaboravi Forda sam zva i ne javlja se,a lipo sam mu reka da što se tiče tableta neka se savjetuje sa lječnikom imam osjećaj da je u komi,a navodno da je doktor na inekcijama
A vi šta je sa Vama[lol] [lol] [lol]

A što se tiče novoga “mista” za okupljanje… a zašto to ne bi bilo recimo kakava pizzerija u Fiume, ha?
Zašto ne biste došli u goste?
I u Rijeci ima pizzerija… za prste polizat!!

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

Npr. u Opatiji je sada mrtva sezona.
LRH daje noćenje sa doručkom za 200 Kn, dakle cijene su stvarno prihvatljive i mogli biste se zaletiti na večericu u Opatiju pa vanka na pićence… pa još ne morate putovat (prenoćite) ?

Jet: Are You Gonna Be My Girl?

New Report

Close