Ford,
Ford: ” PUNT postavit nalog za kupnju na 3,60 i čekat ATLN postavit nalog za kupnju na 60 i čekat ” na PUNT sam se smea od silnih nula…. PUNT treba čekat na 2,80
Ovo je za DEPROZEL 3xdnevno[lol] [lol]
VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA
ako bi ja htia snizit prosjek – morao bi radit u Ptkm i čekat da jih dobijem po 100kn malo zajeb.. mora bit – ja sam več popio dar od Mravka , al još uvik se nerviram
pa zato sam ti i stavio napomenu da komentar vrijedi ako si ulazia u zadnja 2-3 kvartala a ne vrijedi ako si ulazia prije 2-3 godine…
nekako je živnula tema tu i u vrime trgovanja … kako to ????[lol]
mateja napada kad ne pišeš…. octopus kad pišeš….. blago nama sa susjedima[smiley]
samo da prijavim novi nick [smiley] nina505
doktore… jes to ti?
Ford,
octopus: ” nekako je živnula tema tu i u vrime trgovanja … kako to ????[lol] ” mateja napada kad ne pišeš…. octopus kad pišeš….. blago nama sa susjedima[smiley]
Vidim da se tema pretvorila u temu o tabletama …. ko zna veća zarada ili nešto drugo …. ????
zeko,
Ovo je za DEPROZEL 3xdnevno[lol] [lol]
Kako si pogodio????[huh]
A znam…. moja doktorica živi u tvojoj zgradi…..[sad]
” Vidim da se tema pretvorila u temu o tabletama …. ko zna veća zarada ili nešto drugo …. ????
Jel ti to kao doktor ili kao pacijent?
Ford,
ninna: ” samo da prijavim novi nick [smiley] nina505 ” doktore… jes to ti?
ja sam ivanasi … reka si neki dan nemogu biti i nina …. ionako mi se sve izmješalo s nikovima … samo da ne postanem zajeb …. ( zeleb ) ….
Ford: ” ninna: ” samo da prijavim novi nick [smiley] nina505 ” doktore… jes to ti? ” ja sam ivanasi … reka si neki dan nemogu biti i nina …. ionako mi se sve izmješalo s nikovima … samo da ne postanem zajeb …. ( zeleb ) ….
dr.- nina sigurno nemožeš bit jer …..[lol]
Ford,
neboj se … zajeb nečeš postat….
Di je Alabama i on na tabletama ….. ko zna šta mu je Zeko proda od tableta ….[thumbsup]